Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Iubitul Margheritei, un adevărat ”chimist”. Ar combina medicamente după rețete proprii și le-ar vinde unor persoane publice

Iubitul Margheritei, un adevărat ”chimist”. Ar combina medicamente după rețete proprii și le-ar vinde unor persoane publice

Scandalul în care este protagonistă Margherita de la Clejani se mută încet încet către cel despre care se spune că i-ar fi iubit. Deja celebrul Teodor Cismaru, căruia Margherita îi spune Johnny Depp este de fapt un tânăr de 25 de ani pe nume Teo.

Iubitul Margheritei, un adevărat ”chimist”. Ar combina medicamente după rețete proprii și le-ar vinde unor persoane publice
Sursa foto: instagram.com
05 Iun 2020   •   23:13

Odată cu povestea Margheritei, bărbatul alături de care fata clejanilor s-a afişat, fiind suprinşi de paparazii sărutându-se, a intrat în plin plan. Se spune despre el că ar fi un adevărat chimist.

Ar combina medicamente după reţete proprii pe care le-ar vinde unor persoane publice. Pe Margherita ar fi cunoscut-o de curând, recomandându-se ca designer.

În ziua în care Margherita a accidentat o maşină parcată regulamentar, acesta o însoţea. În dosarul care i s-a întocmit Margheritei după ce drog testul a ieșit pozitiv la opiacee, bărbatul este martor. În spaţiul public, apoi s-a vorbit despre faptul că artista ar fi consumat, de fapt, medicamente pe care le-ar fi luat de la acesta.

Încet, încet se conturează un scenariu şocant. Să fi consumat fata clejanilor un cocktail de medicamente făcut după reţeta lui Teo?

Această ipoteză este susţinută şi de mărturiile mai multor persoane care au fost în anturajului asa-zisului chimist.

Presupusul iubit al Margheritei neagă acuzaţiile.

Mai multe amănunte în materialul prezentat la showBlitz.

×
Subiecte în articol: Margherita showBlitz
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close