Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Liviu Dragnea, întâlnire de gradul zero cu un interpret de manele

Liviu Dragnea, întâlnire de gradul zero cu un interpret de manele

Liviu Dragnea a avut intâlnire de gradul zero cu un interpret de manele. Nikolas, cel care de ani de zile a devenit viral cu un cântec care face referire la fostul lider PSD, a schimbat versurile, cum şi Dragnea şi-a schimbat partidul.

Liviu Dragnea, întâlnire de gradul zero cu un interpret de manele
Sursa foto: Instagram/@nikolas_constantin
de Georgiana Adam    |    23 Oct 2021   •   00:08

El este Nikolas Constantin, un tânăr interpret de manele care, de ani de zile şi-a arătat simpatia faţă de fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Aceste filmuleţe au devenit virale pe internet, iar acest lucru pare că l-a impresionat pe Dragnea, având in vedere că cei doi şi-au dat întâlnire.

”La orele 18:00 o să fie întâlnire de gradul zero între mine și domnul Liviu Dragnea. O să fie ceva bestial”, și-a anunțat Nikolas fanii.

Zis şi făcut, căci întâlnirea de gradul 0 a avut loc.

”Am mari emoții, deci nu-mi vine să cred. Lângă mine e domnul Liviu Dragnea, dar s-au schimbat foarte multe lucruri”, spunea Nikolas.

Iar versurile devenite virale au suferit ceva modificări, având în vedere că PSD este de domeniul trecutului pentru Liviu Dragnea.

Dragnea nu este singurul politician care s-a fotografiat cu manelişti.

Recent, însuşi preşedintele României, Klaus Iohannis, a apărut în poze cu Sorinel Puştiu, în New York.

Acum mulţi ani, Ludovic Orban, fostul lider al liberalilor impresiona cu dansul său îmtr-un restaurant, alături de autointitulata regina magiei albe, Maria Câmpina, şi familia acesteia.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea manele Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close