Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Dintr-un om fără adăpost în America, un român a ajuns milionar cu zeci de proprietăţi. Povestea lui Nick Mocuţa

Dintr-un om fără adăpost în America, un român a ajuns milionar cu zeci de proprietăţi. Povestea lui Nick Mocuţa

Dintr-un om fără adăpost în America, un român a ajuns milionar cu zeci de proprietăţi peste Ocean şi în România. Acum deplasările lui se fac cu avionul privat, elicopterul sau cu iahtul, are maşini scumpe şi putem spune că duce o viaţă ca în filme.

Dintr-un om fără adăpost în America, un român a ajuns milionar cu zeci de proprietăţi. Povestea lui Nick Mocuţa
Sursa foto: Instagram.com/nickmocuta
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2021   •   00:01

Nick Mocuţa are 37 de ani. Are proprietăţi pe mai multe continente, maşini, duce o viaţă ca în filme cu vacanţe scumpe şi drumuri cu avionul privat sau cu elicopterul. Dar traiul său nu a fost întotdeauna aşa. Povestea începe de la vârsta de 21 de ani, când a plecat în America.

Avea 500 de dolari în portofel, iar prima sută a cheltuit-o când a ajuns în Los Angeles numai pe taxi. Aşa că şi-a dat seama că nu îşi va permite prea multe lucruri.

A dormit pe bănci în parcurile din Los Angeles

"M-am trezit fără adăpost în LA, am dormit pe bănci în parcuri și mâncam cu un buget foarte mic. Mă duceam să cumpăr un burger de un dolar și le spuneam "fără brânză" ca să nu fiu taxat în plus", a declarat el.

În următoarele luni, Nick a fost norocos să îşi găsească joburi, dar în cele din urmă a reuşit să economisească suficienți bani pentru a închiria un apartament mic. Ambițiile sale de carieră au rămas ridicate și, în cele din urmă, a reușit să obțină o licență de broker imobiliar.

Cum a reuşit Nick Mocuţa să ajungă dintr-un om cu 500 de dolari în buzunar milionar în Statele Unite

În 2013, Mocuța a început o afacere, care avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. A început să vândă articole precum telefoane mobile și huse importate din China și, după șase luni, câștiga până la 4.000 de dolari pe lună. Nouă ani mai târziu, Mocuţa devenea cetățean american cu mai multe magazine online și a încasat aproximativ 40 de milioane de dolari.

Fostul om fără adăpost are 100 de proprietăţi şi a cumpărat acum case pentru toţi membrii familiei sale. Îşi permite să facă aroganţe când vine în România, cu roabe de şampanie şi cu note de plată cu multe zerouri.

×
Subiecte în articol: Nick Mocuţa
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close