Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Cum a reuşit un român de 33 de ani să facă o avere impresionantă în Asia şi Dubai

Cum a reuşit un român de 33 de ani să facă o avere impresionantă în Asia şi Dubai

Un român de 33 de ani face "ravagii" pe piețele financiare din Asia şi Dubai. Se plimba numai cu avioane private şi are o avere greu de contorizat în România pentru că afacerile lui se desfășoară pe alte meleaguri.

Cum a reuşit un român de 33 de ani să facă o avere impresionantă în Asia şi Dubai
Sursa foto: Captură video Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Dec 2021   •   00:18

Stelian Balta este românul de 33 de ani care dă clasă afaceriștilor chinezi şi arabi. Născut în Negrești-Oaș, Satu Mare, este unul din cei mai respectați oameni de afaceri din Asia şi Dubai.

A început să fie antreprenor de la 16 ani şi a debutat în industria de jocuri sociale, cazinouri online şi mobile şi servicii financiare.

De aici până la a-şi construi un adevărat imperiu nu a fost decât un pas pe care Stelian Balta l-a făcut cu brio.

Acum gestionează fonduri de investiții pe mai multe continente. America de Nord, Dubai, Israel, Hong Kong şi Singapore, sunt doar câteva din locațiile unde românul îşi desfășoară activitatea. Şeicii din Dubai şi oamenii de afaceri chinezi îl apreciază.

Stelian Balta are şi o familie frumoasă nu doar afaceri înfloritoare. Este căsătorit de câţiva ani cu o româncă frumoasă pe care o cunoaște din facultate.

 Cei doi soţi au şi doi copii împreună pe care îi ţin mai mult în ţară, asta în timp ce cuplul cutreieră lumea şi pun bazele a noi şi noi afaceri. Românul este milionar în dolari şi îşi permite să îşi ducă soţia în cele mai scumpe locuri de pe planetă, dar şi să o plimbe cu avioane private.

×
Subiecte în articol: asia Dubai
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close