Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Scandal pe averea lui Petrică Mîţu Stoian, între surorile și impresarul artistului. Avocata familiei vorbește

Scandal pe averea lui Petrică Mîţu Stoian, între surorile și impresarul artistului. Avocata familiei vorbește

Acuzaţii dure între familia interpretului de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian şi impresarul artistului. Cine moşteneşte averea de un milion de euro.

Scandal pe averea lui Petrică Mîţu Stoian, între surorile și impresarul artistului. Avocata familiei vorbește
Sursa foto: Facebook/ Petrica Mitu Stoian
de Ana-Maria Bujor    |    10 Dec 2021   •   23:22

Scandal iscat din cauza averii lăsate în urmă de regretatul Petrică Mîţu Stoian. Urmează să se dezbată succesiunea, dar se aduc acuzaţii grave din partea surorilor artistului către impresar.

Avocata familiei artistului, Carmen Obârșanu, a dezvăluit, la Antena 3, că nu toate actele proprietăților lui Petrică Mitu Stoian, au ajuns în posesia rudelor.

"Se află în posesia familiei actul asupra casei de la țară. Este proprietatea defunctului și urmează să fie dezbătută succesiunea. Iar cu privire la celelalte acte, a început notarul să solicite de la autorități actele pentru fiecare bun în parte", a precizat aceasta.

Regretatul artist a strâns o avere pe măsura muncii sale într-o carieră de zeci de ani, cu evenimente la care a cântat, concerte şi emisiuni televizate.

La o lună de la decesul cântăreţului, adevărate controverse despre averea sa se dezbat în spaţiul public. Scandalul dintre rudele artistului și impresarul Doru Gușman pare să capete noi proporții.Sora artistului susține că familia impresarului ar rămâne cu o mare parte din bunurile materiale ale lui Petrică Mâțu Stoian, acestea fiind trecute pe firma lui Doru Gușman.

"Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea. Casa aceea ar fi și aceea jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă", a declarat una dintre surorile artistului, pentru România TV.

Toate aceste afirmaţii au fost negate cu vehemenţă de impresarul regretatului artist.

"Este minciună 100%! Eu nu am nimic de moștenit de la el, eu ce am, am casa mea. El nu mi-a făcut niciun fel de act. Omul nu știa că moare. Nu este adevărat! Casa este pe numele lui. Bunurile care sunt pe firmă sunt acolo, se pot verifica, nu este problemă. Nu am pus stăpânire pe nimic", se apără impresarul Doru Guşman, într-un interviu acordat playtech.ro

La mijloc de află lupta pentru un milion de euro, averea pe care ar fi lăsat-o în urmă Petrică Mîțu Stoian.

Potrivit informaţiilor din spaţiul public, cântăreţul ar fi lăsat în urmă, pe lângă o mare avere artistică şi una materială destul de valoroasă. Acesta avea o maşină de lux, casa părintească din Isverna, două apartamente pe litoral, în Eforie Nord, recent şi-ar fi cumpărat un apartament în cartierul Primăverii din capitală şi o vilă în Craiova, unde interpretul a locuit cu impresarul şi familia acestuia din urmă.

 

×
Parteneri
Salariul vine mai devreme în aprilie! Vești bune pentru români
x close