Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Simona Halep devine un jucător important pe piața imobiliară de pe litoralul românesc

Simona Halep devine un jucător important pe piața imobiliară de pe litoralul românesc

Simona Halep pare să investească masiv în piaţa imobiliară de pe litoralul romanesc. De această dată este vorba despre un hotel luxos care se află undeva în Năvodari. O noapte de cazare acolo costă câteva sute de lei, dar priveliștea merită toţi banii.

Simona Halep devine un jucător important pe piața imobiliară de pe litoralul românesc
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    03 Sep 2021   •   23:47

Simona Halep devine un jucător important pe piața imobiliară, mai ales cea de pe litoral. Ultima investiție se pare că ar fi un superb hotel amplasat de data aceasta în Năvodari. Vorbim de un hotel de patru stele cu vedere la mare în care Simona ar fi fost chiar înainte de a pleca în turneurile din America, potrivit informațiilor din spațiul public.

Hotelul aparține grupului de firme Halep și este administrat de fratele Simonei, cel care, de altfel, îi este și manager. O noapte de cazare la această nouă investiție costă între 400 și 470 de lei.

Simona Halep a mai învestit și într-un complex de apartamente din Mamaia, unde printre primi clienți a fost nimeni altul decât Ilie Năstase, care a cumpărat două apartamente în valoare de 160.000 de euro.

Campioana este însă investitor cu experiență în ale imobiliarelor. Simona Halep a investit prima dată într-o cafenea din Constanța pe care însă a demolat-o și a construit un hotel. Apoi a mai investit aproape jumătate de milion de euro într-un apartament din București și 600.000 de euro în casa de la Constanța.

De asemenea, aproape de casa părintească a mai făcut un bloc de locuințe.Simona Halep are investiții și pe la munte unde a cumpărat o pensiune şi 24 de camere. Campioana are investiții de peste un milion de euro şi în mașini.

Averea Simonei Halep este estimată la 50 de milioane de euro.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close