Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Vali Vijelie se adaptează la pandemie. Artistul face dedicații online: ”Mai au să ne sune de pe lumea cealaltă, că ne-au sunat din toate țările”

Vali Vijelie se adaptează la pandemie. Artistul face dedicații online: ”Mai au să ne sune de pe lumea cealaltă, că ne-au sunat din toate țările”

Vali Vijelie resimte gaura din buget cauzată de pandemie, aşa că, mai în glumă, mai în serios, face şi dedicaţii online, peste mări şi ţări.

Vali Vijelie se adaptează la pandemie. Artistul face dedicații online: ”Mai au să ne sune de pe lumea cealaltă, că ne-au sunat din toate țările”
Sursa foto: Facebook/Vali Vijelie
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Noi 2021   •   00:14

Mai mult, face şi livrări la domiciliu. Livrări cu acordeonul, cântec şi voie bună. Aşa face că se menţine în topul cântăreţilor de muzică de petrecere, dintre cei mai bine plătiţi.

„Mai au să ne sune de pe lumea cealaltă, că ne-au sunat din toate țările. (...) Dai contul și și-a virat banii, simplu. Totul e să-ți doresti, acum la ora actuala chiar sunt foarte multe posibilități”, a spus Vali Vijelie pentru Antena 3.

Vali Vijelie nu refuză nicio cântare. Face cântări la domiciliu: „Vin și acasă dacă e nevoie. Îmi iau acordeonul, pac, am venit.”

Artistul a fost bolnav de COVID-19 și spune că sănătatea este mai importantă decât banii: „Eu nu pun pe primul loc banii, pun pe primul loc sănătatea, să fiu sănătos, că de restu facem bani. Toată lumea se gândește la bani, după tot ce se întâmplă ne rugăm să fim sănătoși.”

 

 

×
Subiecte în articol: vali vijelie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close