Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Un american cu origini româneşti a ajuns să fie vedetă în Las Vegas

Un american cu origini româneşti a ajuns să fie vedetă în Las Vegas

Un american cu origini româneşti a ajuns să fie vedetă în Las Vegas. Este înconjurat de cele mai frumoase femei, dă 100 de mii de dolari pe o sticlă de şampanie şi conduce cele mai luxoase maşini.

Un american cu origini româneşti a ajuns să fie vedetă în Las Vegas
Sursa foto: Facebook Dave Oancea
de Georgiana Adam    |    23 Apr 2021   •   23:45

Se numeşte David Oancea, are rădăcini în Sibiu, face senzaţie pe reţelele de socializare unde a strâns milioane de fani. Şi-a recompensat părinţii cu o vilă splendidă şi nu se dă în lături de la nicio extravaganţă.

David Oancea, un adevărat american care trăieşte asemenea magnaţilor din filme, dar, în realitate, un milionar cu origini româneşti, aşa cum sugerează şi numele. Este fiul unui român plecat din Sibiu, căsătorit cu o femeie cu origini asiatice. Nimeni nu i-a dat prea multe şanse când a fugit din ţara noastră, în perioada comunistă.

Dar şi-a făcut un rost peste Ocean, iar adevărata mândrie a sibianului este fiul său, devenit milionar, iar în presa mondenă poreclit Vegas Dave, datorită vieţii de noapte pe care o are, felului în care se distrează, maşinilor de pe care le conduce, vedetelor alături de care stă.

Vegas Dave este petrecăreţ, aruncând cu 50 de mii de dolari într-un club de noapte, cumpără şampanie de 100 de mii de dolari, conduce cele mai moderne maşini, iese cu femei frumoase, are acest stil de viaţă, dar David Oancea, persoana reală, munceşte 18-19 ore pe zi.

Pentru a-şi permite stilul de viaţă care a atras atenţa presei americane, David a riscat foarte mult. A câştigat milioane de dolari din pariuri şi este unul dintre cei mai de succes antreprenori din Vegas.

A imbinat ultilul cu plăcutul, căci felul în care se prezintă în lumea bună este o bună strategie de marketing care i.a mărit conturile, astfel că şi-a putut răsplăti părinţii cu o casă de peste 4 milioane de dolari.

Casa de peste 4 milioane de dolari este una spectaculoasă, amenajată modern, cu decoraţiuni interesante, sală de masaj, sală de cinema, dormitoare mobilate după ultima modă, candelabre, reflectoare şi numai. De asemenea, piscina întregeşte decorul îndrăzneţ.

Nici la capitolul maşini, David Oancea nu joacă la amatori. Acesta îşi ia tot timpul ultimele modele de bolizi.

Iar când nu munceşte, David se distrează în cele mai exclusiviste cluburi, unde atrage atenţia încă din momentul în care comandă cea mai scumpă şampanie. Astfel, ştie clar, a doua zi este pe buzele tuturor, iar reţelele de socializare abundă de fotografii cu cel care a dat o sută de mii de euro pe o sticlă de şampanie.

×
Subiecte în articol: Las Vegas David Oancea Show Blitz
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close