Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu: E foarte greu să îţi asumi tot balastul din Primăria Capitalei

Alina Gorghiu: E foarte greu să îţi asumi tot balastul din Primăria Capitalei

Alina Gorghiu: E foarte greu să îţi asumi tot balastul din Primăria Capitalei
14 Sep 2015   •   23:38

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, a vorbit, luni, la "Sinteza Zilei", despre ce se va întâmpla la Primăria Capitalei, în condiţiile în care Sorin Oprescu va fi suspendat din funcţie.

"E foarte greu să vii acum să îţi asumi tot balastul din Primăria Capitalei. În cazul acesta vor începe discuţiile. Ce faceţi, cine îşi asumă? E mai puţin important cine va prelua interimatul. Nu cred că acest interimat îţi va da premiza câştigării alegerilor. Cred că dacă nu vom reuşi, cu sau fără Sorin Oprescu, să descâlcim problema RADET-ului, 1 milion de oameni vor rămâne fără căldură la iarnă. Trebuie să vedem cum pansăm problemele acestea până la alegerile locale" a spus Alina Gorghiu.

Liberala a mai spus că nu vrea să îşi arate deocamdată susţinerea pentru un anumit membru al PNL, dintre cei care şi-au manifestat interesul de a candida pentru fotoliul de Primar General.

"Fac alegeri destul de bune, în general. N-am să fac publică opţiunea mea, pentru că ar fi necolegial şi s-ar putea să nu se suprapună peste opţiunea bucureştenilor" a afirmat Alina Gorghiu.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close