Antena 3 CNN Politică “Ameninţarea la adresa justiţiei”, campania lui Traian Băsescu, bazată pe o dezinformare marca Evenimentul Zilei

“Ameninţarea la adresa justiţiei”, campania lui Traian Băsescu, bazată pe o dezinformare marca Evenimentul Zilei

“Ameninţarea la adresa justiţiei”, campania lui Traian Băsescu, bazată pe o dezinformare marca Evenimentul Zilei
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iul 2012   •   00:01

Potrivit ghimpele.ro, Evenimentul Zilei a publicat pe 26 iunie articolul "Dan Voiculescu anunţă întoarcerea la statul mafiot: Nu avem toată Puterea până nu luăm şi Justiţia."

Articolul comenta declaraţiile fostului senator Dan Voiculescu cu privire la motivele demisiei lui, făcute în emisiune Sinteza Zilei.

Însă declaraţia "Nu avem toată Puterea până nu luăm şi Justiţia" nu a existat în emisiunea menţionată şi în nici o altă intervenţie a domnului Voiculescu.

De asemenea, eroarea Evz pare deliberata pentru ca autorul a avut grija ca, in momentul in care a scris falsul citat, sa uite ghilimelele pentru a evita un eventual proces.

Astfel, printr-un proces flagrant de dezinformare, a fost „sadita” o informatie falsa, invocata apoi sistemtic de Traian Basescu, Monica Macovei si intreg sistemul de comunicatori PDL.

Aparatul de propaganda al lui Traian Băsescu, care avea nevoie de un „inamic public” impotriva caruia sa declanseze ofensiva electorala, a inventat o amenintare falsa la adresa justitiei din partea unui adversar clasic al lui Traian Basescu.

Însă acest lucru reprezintă o acţiune deliberata de compromitere a justitiei, care este atrasa nejustificat intr-un conflict politic.

Citeşte articolul integral pe ghimpele.ro.

×
Subiecte în articol: Evenimentul Zilei articol Sinteza Zilei
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close