Antena 3 CNN Politică Antonescu: Brătianu e la locul lui în istorie. Dacă USL pierde alegerile, nu va fi din cauza lui Becali

Antonescu: Brătianu e la locul lui în istorie. Dacă USL pierde alegerile, nu va fi din cauza lui Becali

Antonescu: Brătianu e la locul lui în istorie. Dacă USL pierde alegerile, nu va fi din cauza lui Becali
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Oct 2012   •   08:40

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că în cazul în care USL va pierde alegerile parlamentare, acest lucru nu se va întâmpla din cauza lui George Becali şi nimeni nu e "vinovat singur".

"Dacă USL câştigă aceste alegeri, nu le câştigă datorită lui Gigi Becali, dacă le pierde, nu le pierde din cauza lui Gigi Becali (...) Nimeni nu e vinovat singur, nimeni nu are merite singur într-o asemenea construcţie", a susţinut Crin Antonescu, în ediţia de luni seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Liberalul a mai spus că europarlamentarul, cu "calităţile şi defectele lui, Gigi Becali nu a furat din banul public al acestei ţări pentru că între altele nici nu a avut ocazia, nu a guvernat, nu avem o problemă din privinţa asta cu el".

"Nu e Gigi Becali un capăt de ţară, în momentul în care tot felul de flăcăi - plătiţi de unde sunt plătiţi - tot fac comparaţii cu Brătianu ... Eu spun următorul lucru: haideţi să nu mai amestescăm lucrurile astea cu Brătianu, Brătianu e la locul lui, în istorie, avem de învăţa de acolo, ne descurcăm după puterile noastre", a adăugat Antonescu.

Conducerea PNL a decis luni începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de Gigi Becali şi cu PNŢCD - aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

El a spus că dacă aceste discuţii vor fi finalizate cu succes, iar PNG va susţine candidaţii USL, Becali va trebui să se înscrie într-un partid din USL, pentru a candida.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga. "Cu Becali îl batem pe principalul aliat al PDL, Dan Diaconescu", a spus şeful social-democraţilor.

Europarlamentarul George Becali, finanţatorul Stelei, a declarat joi, că el va fi susţinut de USL pentru un mandat într-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei, iar PNG va susţine uniunea la alegerile din iarnă.







×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close