Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Cristian Boureanu îi mulțumește iubitei că îl ajută să înțeleagă generația fiicei sale: ”La fete e mai complicat!”

Sinteza zilei: Cristian Boureanu îi mulțumește iubitei că îl ajută să înțeleagă generația fiicei sale: ”La fete e mai complicat!”

Sinteza zilei: Cristian Boureanu îi mulțumește iubitei că îl ajută să înțeleagă generația fiicei sale: ”La fete e mai complicat!”
12 Sep 2016   •   21:11

Cristian Boureanu a sugerat, la ieșirea din Secția 2 de Poliție, că mama fiicei sale reprezintă un factor negativ în educația acesteia, arătând că, având custodie totală, își dorește să fixeze un program foarte clar de vizitare, iar fiica sa să intre într-un program normal de școală. Declarațiile fostului politician au fost difuzate în direct, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Fostul parlamentar i-a mulțumit iubitei sale, Laura, care este mai mare cu trei ani decât fiica sa, că l-a ajutat să înțeleagă generația de astăzi.

”Pot  să îi mulțumesc Laurei, dacă nu înțelegeam mesajele unei generații pe care credeam că o cunosc...nu îmi dădeam seama, nu descopeream atât de multe din fugitul de acasă și mersul la băut în centrul vechi”, le-a spus Boureanu jurnaliștilor, argumentând că astfel de escapade pot fi tolerate în cazul băieților, ”însă la fetele este mai complicat”.

Imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, la ieșirea din sediul Secției 2 de Poliție

”Ioana își dorește foarte mult, dar eu nu cred că este normal”, a spus Boureanu, arătând că și el făcea astfel de lucruri în tinerețe, însă atunci ”erau alte vremuri” și, oricum, el era mereu între ”primii trei din clasă”.

Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost acuzat de propria fiica de agresiune. Adolescenta în vârstă de 16 ani a fost filmată când implora după ajutor. Poliţişti şi jandarmi au încercat să intervină. Fata le spunea că, dacă va ajunge acasă, va primi o bătaie cruntă. În cele din urmă, tatăl şi fiica au ajuns la secţia de poliţie.

Motivul pentru care Cristian Boureanu și-a bătut fiica în stradă, de față cu toată lumea

”Ioana are tupeu pentru că nu a fost bătută niciodată!”

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, locuiește cu Ioana de aproape doi ani, timp în care au devenit destul de apropiate, sare în apărearea omului de afaceri declarând că scena provocată de Ioana este doar un teatru adolescentin.

În urma acestui incident, Poliţia s-a autosesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale. Cercetările se vor desfăşura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. De asemenea, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1.
 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei cristian boureanu
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close