Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu: E greu de gândit cum un judecător care trebuie să respecte legea şi propria-i conştiinţă poate să condamne pe cineva fără probe

Dan Voiculescu: E greu de gândit cum un judecător care trebuie să respecte legea şi propria-i conştiinţă poate să condamne pe cineva fără probe

Dan Voiculescu: E greu de gândit cum un judecător care trebuie să respecte legea şi propria-i conştiinţă poate să condamne pe cineva fără probe
26 Sep 2013   •   23:32

Dan Voiculescu a acceptat să ofere o declaraţie referitoare la verdictul pe care judecătorii l-au dat astăzi în dosarul Telepatia. Declaraţia fost difuzată în emisiunea Sinteza Zilei.

Aceasta este declaraţia lui Dan Voiculescu:

Scurt ar fi că e vorba de o ruşine, o ruşine pentru România, pentru că în dosarul acesta nu sunt probe de niciun fel.

În al doilea rând aş vrea să le spun adversarilor mei politici că cu mine nu o să termine aşa uşor. Pe un bărbat puternic nu îl bate vântul şi vom mai avea de discutat pe subiectul acesta.

Deocamdată atât. S-a făcut apel şi o să vedem Curtea de Apel ce hotărăşte. L-am rugat pe domnul profesor Mateuţ să facă apel, o să ne pregătim şi acolo o să arătăm că nu sunt probe de niciun fel. E greu de gândit cum un judecător care trebuie să respecte legea şi propria-i conştiinţă poate să condamne pe cineva fără probe, nici directe, nici indirecte, de niciun fel."

Întrebat dacă dosarul Telepatia are conotaţii politice, Dan Voiculescu a declarat:

Sigur, “prietenul”, în ghilimele, Băsescu Traian de mult încearcă să închidă gura Antenei 3 în principal. Dar vreau să-i spun că Antena 3 nu e de vânzare indiferent ce o să vrea să facă în continuare."

Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Telepatia, decizia Tribunalului Bucureşti nefiind definitivă.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dan Voiculescu Telepatia
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close