Antena 3 CNN Politică Firea: Dragnea vrea să aleg între el și bucureșteni

Firea: Dragnea vrea să aleg între el și bucureșteni

Firea: Dragnea vrea să aleg între el și bucureșteni
Sursa foto: foto: captura Antena 3
19 Sep 2018   •   22:10

Gabriela Firea a afirmat miercuri, la "Sinteza Zilei", că președintele PSD, Liviu Dragnea, o pune să aleagă între el și bucureșteni.

Citește și: Vasilescu: Decizia demisiei este doar a lui Liviu Dragnea

"Ce exemplu dăm noi românilor dacă în momentul în care primarul general vine de zeci de ori, de sute de ori, la președintele partidului, împreună cu care de mână a promis proiecte vitale pentru Capitală, că nu am promis de una singură și programul pentru București a fost asumat în Biroul Permanent Național și asumat de președintele partidului, care ulterior s-a răzgândit, din motive pe care le-am explicat și pe care le va explica la un moment dat și dumnealui, după ce îi va mai trece supărarea, iar dumnealui, pentru că eu am îndrăznit să spun că nu se ține de cuvânt, în legătura cu Centura Capitalei, cu Elcen-ul, cu celelalte proiecte, dumnealui îmi pune pe frunte Iohannis, SRI, SPP, că am îndrăznit să spun că nu se ține de cuvânt politic față de niște proiecte asumate. (...)

Citește și: Codrin Ștefănescu anunță excluderi din PSD

Eu cred că am o mai mare datorie față de români și față de bucureșteni, decât față de domnul Dragnea. Total adevărat, și îi mulțumesc și i-am mulțumit întotdeauna, că și-a pus iscălitura pe candidatura mea. Dar, dacă eu nu aș fi fost în toate sondajele comandate de domnia sa pe primul loc și dacă nu ar fi știut că voi munci și că sunt capabilă să realizez proiectele din Capitală, vă asigur că nu aș fi fost niciodată candidat. Domnul Dragnea mă pune să aleg între 3.500.000 de oameni, bucureștenii, și dumnealui. Întotdeauna voi alege calea corectă, chiar dacă voi fi dată afară din partid", a spus Gabriela Firea.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close