Antena 3 CNN Politică Vasilescu: Decizia demisiei este doar a lui Liviu Dragnea

Vasilescu: Decizia demisiei este doar a lui Liviu Dragnea

Vasilescu: Decizia demisiei este doar a lui Liviu Dragnea
Sursa foto: foto: captura Antena 3
19 Sep 2018   •   21:27

Ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat, miercuri, la "Sinteza Zilei" că soluția conflictului din PSD trebuie să fie una echilibrată și că nu este de acord cu scrisorilele prin presă, făcând referire la scrisoarea anti-Dragnea semnată de Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu și Paul Stănescu.

Citește și: Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Știu ce se ascunde în spatele afirmațiilor batjocoritoare, dovedește că nu este interesat de dialog

"Așteptăm CEx-ul ca să putem avea o discuție în cadrul unei structuri de partid pentru că sigur că nu este în regulă să ne trimitem epistole prin presă - suntem totuși cel mai mare partid din Europa, dacă este să ne raportăm la scorul electoral și, categoric, cel mai mare din România și nu cred că trebuie să ne scoatem rufele murdare la geam.

Soluția găsită de Cex trebuie să fie una echilibrată, pentru că suntem într-o poziție în care nu se admit greșeli", a spus Lia Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă se impune o demisie a lui Liviu Dragnea de la șefia partidului, Vasilescu a răspuns:

"Este o decizie pe care trebuie să o ia dumnealui. Așa cum știti, demisia este un act unilateral, nu pot eu să cer demisia cuiva. Haideți să ne gândim și după și cred că asta ar fi principala problemă pe care să ne-o punem."

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close