Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Reproşurile lui Victor Ponta la adresa preşedintelui Iohannis: "Ce ne rămâne nouă după ăştia 7 ani?"

Reproşurile lui Victor Ponta la adresa preşedintelui Iohannis: "Ce ne rămâne nouă după ăştia 7 ani?"

După ce a afirmat că "țara este blocată cu totul" şi că România a bătut recordul la împrumuturi externe, Victor Ponta a avut câteva reproşuri la adresa preşedintelui. Fostul premier a spus că marea realizare a lui Klaus Iohannis este trenul Otopeni. "Am înţeles că merg 14 oameni pe tren", a spus Victor Ponta.

Reproşurile lui Victor Ponta la adresa preşedintelui Iohannis: "Ce ne rămâne nouă după ăştia 7 ani?"
de Georgiana Adam    |    14 Iun 2021   •   22:20

Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, a fost invitat în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", unde a făcut o serie de reproşuri cu privire la reuşitele preşedintelui Klaus Iohannis, după cei şapte ani de mandat.

"Avem șapte ani cu domnul președinte Iohannis. În Schengem am intrat, nu? MCV-ul s-a ridicat, că știți că erau corupții de pesediști, că de aia nu se ridica. Ca să înțeleagă oamenii. În Schengen am intrat? Nu. Vizele de America s-au ridicat? Nu. MCV-ul s-a ridicat? Nu. În euro am intrat? Nu. România educată. Nu. Așa și? Până la urmă, ce ne rămâne nouă după ăștia 7 ani? Autostrada Comarnic-Brașov pe care nu a făcut-o Ponta, că ne-au făcut dosare. Au făcut-o ei. Trenul spre Otopeni. Asta e marea realizare. Am înțeles că merg 14 oameni pe tren", a spus Victor Ponta, luni, în exclusivitate la Antena 3.

Citiţi şi: Victor Ponta, despre scandalul din PNL: "Cearta lor ţine toată România blocată. Până când?"
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta reproşuri Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close