Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Secretele averii miliardarului Dan Adamescu

Sinteza zilei. Secretele averii miliardarului Dan Adamescu

Sinteza zilei. Secretele averii miliardarului Dan Adamescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Ian 2015   •   22:27
Omul de afaceri Dan Adamescu, al doilea cel mai bogat român cu o avere de un miliard de euro, a fost prins de ANAF cum îi plătea fiului său o vilă de lux din banii Astra Asigurări, iar în ceea ce priveşte ziarul pe care îl deţinea, România liberă, el a fost prins falsificând tirajul publicaţiei.
 
Dezvăluirile au fost făcute miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
ANAF l-a prins pe Dan Adamescu cum îi plătea fiului său o vilă de lux din banii Astra Asigurări

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală  au descoperit cum miliardarul Dan Adamescu s-a folosit de banii Astra Asigurări pentru a-i face poftele fiului său, Bogdan Alexander.
 
După ce şi-a numit fiul în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de Supraveghere al Astra Asigurări, Adamescu s-a gândit să-i ofere fiului său o vilă de lux la Londra, care nu costa deloc ieftin, mai mult se afla într-un din cele mai scumpe cartiere ale Londrei, Kingston-upon-Thames.




Avocatul George Claudiu Dumitru, apărătorul lui Adamescu, s-ar fi sinucis pe 22 mai 2014, aruncându-se în faţa metroului la staţia Universitate, la câteva ore după ce judecătorii de la Tribunalul Bucureşti care ar fi luat mită de la Dan Adamescu au fost ridicaţi şi duşi la Direcţia Naţională Anticorupţie, ulterior aceştia fiind arestaţi.

George Dumitru avea 38 de ani. Poliţiştii spun că bărbatul s-a aruncat în faţa metroului, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere susţin ipoteza că a fost vorba despre o sinucidere.

Avocatul lui Adamescu furnizase DNA acte care atestă TRASEUL MITEI către judecătorii acuzaţi de corupţie

Avocată "FANTOMĂ" în firma avocatului lui Dan Adamescu, mort la metrou

Avocatul lui Adamescu furnizase DNA acte care atestă TRASEUL MITEI către judecătorii acuzaţi de corupţie

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close