Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă rupe tăcerea: ce admiră cel mai mult la Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă rupe tăcerea: ce admiră cel mai mult la Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă rupe tăcerea: ce admiră cel mai mult la Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Noi 2019   •   23:26

Fostul premier Viorica Dăncilă, invitata lui Mihai Gâdea joi seară la Sinteza Zilei, a mărturisit că ceea ce admiră cel mai mult la preșdintele Klaus Iohannis este modul în care privește lucrurile, subliind că pe acesta ”nu-l interesează părerea celorlalți”.

„Mie când cineva îmi spune un lucru incorect, aș fi deranjată. Admir că este impasibil la tot ceea ce se întâmplă și merge înainte. Eu sufăr pentru anumite lucruri. Nu-l interesează nimic, merge înainte pe drumul lui chiar dacă nu este un drum bun.Îl admir pentru modul în care privește lucrurile”, a reiterat Viorica Dăncilă.

Citește Și Viorica Dăncilă, la Sinteza Zilei: „Mi-aș fi dorit să fie și Klaus Iohannis”

Citește Și Viorica Dăncilă, mesaj tranșant la adresa lui Klaus Iohannis: „Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni”

Citește Și Viorica Dăncilă îi dă replica lui Ludovic Orban: „Accept o dezbatere cu el după un an de guvernare”

În schimb, fostul premier spune că eșecul său cel mai mare este că nu a reușit să le arate oamenilor cine este cu adevărat Viorica Dăncilă.

„Nu am reusit sa îi fac pe oameni să o vadă pe adevărata Viorica Dăncilă. Faptul că am lăsat această percepție negativă să ia amploare. Faptul că nu am reușit de fiecare dată să le spun oamenilor ceea ce am realizat și făcut. Munca de premier, o muncă deloc ușoară nu mi-a lăsat timpul necesar să le vorbesc oamenilor despre realizările Guvernului și bineînțeles și despre ceea nu am reușit să fac pentru ei”, a mai precizat liderul social-democraților.

Citește Și Viorica Dăncilă îi recomandă lui Florin Cîțu să nu se mai comporte ca la grădiniță: „Îl compătimesc cu sinceritate”

Citește Și Pe cine ar grația Viorica Dăncilă dacă ar ajunge președintele României: cine este vizat

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close