Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Stirile de dimineata Polițist din Constanța, amenințat cu moartea de un bărbat amendat pentru că nu purta masca de protecție

Polițist din Constanța, amenințat cu moartea de un bărbat amendat pentru că nu purta masca de protecție

Un bărbat din Constanța a amenințat cu moartea un polițist, după ce a fost amendat pentru că nu purta mască de protecție.

Polițist din Constanța, amenințat cu moartea de un bărbat amendat pentru că nu purta masca de protecție
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ghețea    |    14 Apr 2021   •   09:12

Scandalul dintre constănțean și oamenii legii a izbucnit în momentul in care individul a fost amendat pentru că nu purta masca de protecție. Imediat ce a fost sancționat,  individul a avertizat că va trece și la alte gesturi extreme.

Întregul conflict a pornit după ce omul fusese amendat pentru că nu folosea masca de protecție în sediul unei instituții publice. Și nu s-a oprit aici. La câteva zile distanță, a declarat verbal, dar și în scris, că va ucide și alți oameni, precum judecătorii procurorii, dar și polițiștii și dealerii de droguri.

Bărbatul a menționat că fiul său ar fi un consumator de droguri și a cerut ca acesta să fie arestat. Până lămuresc autoritățile întreaga situație, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. 

×
Subiecte în articol: politist amenintat moarte mască
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close