Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Ministrul Muncii, despre pachetul social: "Luni sau marţi anunţăm măsura cu sprijinul pentru luna ianuarie"

Ministrul Muncii, despre pachetul social: "Luni sau marţi anunţăm măsura cu sprijinul pentru luna ianuarie"

Bani în plus pentru pensionarii care au venituri sub 1.600 de lei. Este vorba despre o sumă de bani care se va acorda o singură dată, în luna ianuarie, astfel încât cei cu pensii mai mici să fie protejați în fața valului de scumpiri.

Ministrul Muncii, despre pachetul social: "Luni sau marţi anunţăm măsura cu sprijinul pentru luna ianuarie"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    09 Dec 2021   •   22:59

"În momentul în care se va lua decizia pentru forma finală în coaliție, cu siguranță vom anunța public”, susține ministrul Muncii.

"Au fost unii care au spus că este un moft al PSD şi vine PSD şi neapărat trebuie să dea PSD ceva. Cei care comentau să se uite în ochii oamenilor şi să le vadă şi să le înţeleagă durerea şi abia după să critice măsurile.

Vom continua cu aceste lucruri",  a spus Marius Budăi, joi seară, la Antena 3.

Ministrul Muncii: "Luni sau marţi vom anunţa măsura cu sprijinul pentru luna ianuarie"

"Luni sau marţi vom anunţa măsura cu sprijinul pentru luna ianuarie. Cu siguranţă se acordă, avem discuţii, dar nu vreau să anunţ. Am anunţat chestiunea cu alocaţiile şi cu pensiile.

În momentul când am ordonanţa scrisă, aprobarea în Ministerul Muncii, avizarea internă şi trimiterea pe avizare interministerială la fel voi face şi cu această măsură", a mai spus Marius Budăi, joi, la emisiunea "Subiectiv".

Marius Budăi: "De la 1 ianuarie salariul minim pe economie va fi de 2.550 de lei" 

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat joi că salariul minim pe economie va fi, de la 1 ianuarie 2022, de 2.550 de lei.

Pensiile şi alocaţiile cresc de la 1 ianuarie 2022, anunţă ministrul Muncii

Ministrul Muncii Marius Budăi anunţă semnarea ordonanței privind majorarea alocațiilor pentru copii și a pensiei minime. 

Prima ordonanță semnată se referă la majorarea alocațiilor de stat pentru copii, așa cum a fost negociată în programul de guvernare.

Cea de-a doua ordonanță se referă la majorarea pensiei minime de la 800 de lei la 1.000 de lei, iar valoarea punctului de pensie va crește de la 1.442 lei la 1.586 lei.

×
Subiecte în articol: Ministrul Muncii Marius Budăi Subiectiv
Parteneri
Bani de la stat pentru panouri fotovoltaice
x close