Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Cifra de vibrație interioară: Cum se calculează și care sunt previziunile pentru 2022, cu numerologul Romeo Popescu

Cifra de vibrație interioară: Cum se calculează și care sunt previziunile pentru 2022, cu numerologul Romeo Popescu

Numerologul Romeo Popescu a prezentat în cadrul emisiunii Subiectiv cum se calculează cifra de vibrație interioară și ce influența va avea 2022 pentru fiecare grup în parte.

Cifra de vibrație interioară: Cum se calculează și care sunt previziunile pentru 2022, cu numerologul Romeo Popescu
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    02 Ian 2022   •   10:20

Cifra de vibrație interioară este ziua în care te-ai născut, reprezintă relația ta cu tine însuți. Arată modul în care ar fi cel mai bine din punct de vedere psihic și al caracterului să se privească fiecare și să acționeze conform.

Calendaristic sunt 31 de zile de vibrație înterioară, în funcție de ziua din lună în care ne-am născut, dar în numerologie, cifrele de vibrație interioară sunt reduse de la 1 la 9.

Cum se calculează cifra vibrației interioare

Dacă sunteți născut/ă în data de 17, de exemplu, aveți cifra de vibrație interioară 8, rezultată din 1+7= 8.
Dacă sunteți născut în 19, rezultă 1+9= 10= 1+0= 1. 

”Oamenii cu vibrație interioară pară se vor simți mai în largul lor, se vor simți mai bine în 2022” avertizează numerologul, care a explicat influența lui 2022 în funcție de cifra de vibrație interioară: 

Cifra vibrației interioare 1, în 2022. Conducătorul

Vor avea revelații interesante, dar se vor simți singuri și, în același timp, vor simți că o pot lua de la început, pe o altă treaptă evolutivă. 

Cifra vibrației interioare 2, în 2022. Cooperantul

Vor simți nevoia să iasă în față, să nu mai stea în ei, se vor simți puternici. Vor dori să fie vizibili, să spună ceva, să dezvolte ceva, pentru că vor simți că au ceva de spus. 

Cifra vibrației interioare 3, în 2022. Animatorul

Mari transformări! Se vor gândi că e momentul transformării, nu mai suportă, vor vrea să se înnoiască, să schimbe tot. 

Cifra vibrației interioare 4, în 2022. Constructorul

Un lucru extraordinar de minunat în 2022: se va simți foarte bine, îi va veni să se uite la el însuși, se va simți unic, o identitate, va vedea exact care ar fi direcția pe care ar trebui să o urmeze. Își redescoperă identitatea. 

Cifra vibrației interioare 5, în 2022. Comunicatorul

Se vor simți rupți în două. O parte din ei vrea ceva, o parte altceva, li se va părea că ai ceva cu ei, că totul e dual. Vor enerva foarte tare, dar pentru că așa se simt ei, în interiorul lor. Se vor enerva destul de des, pentru că nu se vor regăsi pe sine. 

Cifra vibrației interioare 6, în 2022. Dascălul

Se va simți cel mai tare, se va simți efectiv foarte bine, că poate face orice și, în momentul în care o va face, va reuși. Au oportunități foarte bune dacă relația cu ei înșiși este bună. Dacă nu au o relație bună cu ei înșiși, vor fi supuși unor evenimente astfel încât s-o aibă. 

Cifra vibrației interioare 7, în 2022. Individualistul

Vor vrea să dezvolte cadre de manifestare. Vor avea revelații astfel încât să construiască ceva, să lase ceva în urma lor, au o ambiție. Ei sunt individualiști, însingurați, vor să fie ei cu ei, se împrietenesc numai pe anumite valori, sunt exclusiviști, li se pare că sunt buricul Pământului. 

Cifra vibrației interioare 8, în 2022. Ambițiosul

E cifra puterii! În 2022, ei vor vrea să iasă din obișnuință. Este destul de imprevizibil. 

Cifra vibrației interioare 9, în 2022. Filantropul

Vor avea un succes foarte interesant, se vor simți bine în pielea lor, vor avea revelații vizavi de vocația pe care o au, iar acest lucru este extraordinar în anul 6. Se vor îmbogăți în 2022.”

Diferența dintre cifra destinului și cifra de vibrație interioară

Cifra destinului reprezintă unde ar fi bine să ajungi, conform datei de naștere, ținta în viață. Cifra de vibrație interioară ne definește cine suntem, cum ne comportăm, fie că ne place, fie că nu. 

Cifra destinului: Cum se calculează și semnificație

Cifrele destinului se împart de la 1 la 9. Pentru a afla cifra destinului aduni număr cu număr din data nașterii până când ajungi la o singură cifră.
De exemplu, dacă ești născut în 14.05.1990, cifra destinului tău se calculează astfel: 1+4+0+5+1+9+9+0= 29= 2+9= 11=1+1=2, rezultând cifra destinului 2. 

Cifra 1 înseamnă începutul. Este ca o săgeată, îți arată direcția în care să te duci, locul de unde să începi, dar și verticalitatea, identitatea ta. 

Cifra 2 este a sentimentelor și a relațiilor, tot ceea ce este în interiorul nostru ca stare de spirit, comunicare sau empatie. 

Cifra 3 este o cifră a analizei, a cunoașterii, a memoriei, este o cifră mentală, dar și una a creativității. 

Cifra 4 este o cifră a sănătății, a corpului fizic, a manifestărilor fizice și concrete, a faptelor concrete care se văd. 

Cifra 5 este o cifră a intuiției, a imunității și a stimei de sine. 

Cifra 6 este a pragmatismului, a armoniei, a echilibrului, care ține de familie, de grupurile de sentimente, dar și o cifră a banului din vocație. Vorbește și despre agresivitate când nu este iubire. 

Cifra 7 este o cifră a înțelepciunii, a șansei, a trăirilor, a experimentărilor, a experiențelor pe care le avem și le-am învățat. 

Cifra 8 este a puterii. Puterea, lumea, ceilalți, modul în care-mi exprim puterea în societate, tot ce însemnă manifestarea puterii sociale. 

Cifra 9 este transformarea, înnoirea, adaptabilitatea, inteligența, care este un apanaj nativ. Este o cifră care vine cu inovație.

Numerologul Romeo Popescu: "2022 va fi ca o viitură care rupe digul! În noiembrie se decide cine ia sceptrul puterii"

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close