Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Ciolacu, despre imaginile cu Clotilde Armand din seara alegerilor: "De ce nu există mandate de reţinere?"

Ciolacu, despre imaginile cu Clotilde Armand din seara alegerilor: "De ce nu există mandate de reţinere?"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus duminică, la Antena 3, că primarul sectorului 1, Clotilde Armand, ar trebui reţinută, după ce au apărut imaginile cu ea din seara alegerilor.

Ciolacu, despre imaginile cu Clotilde Armand din seara alegerilor: "De ce nu există mandate de reţinere?"
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2021   •   21:14

"În acest moment, democraţia în România se află în pericol.

Lucrurile erau evidente de a doua zi după alegeri, când au apărut primele imagini.

Marcel Ciolacu: "Candidaţii nu au voie să atingă niciun document"

Acceptul în acea încăpere îl avea doar preşedintele biroului de sector cu reprezentanţii partidelor. 

Candidaţii nu au voie să atingă niciun document.

De ce stăm atâtea luni şi aşteptăm un verdict? De ce nu există mandate de reţinere către persoanele care nu aveau acces acolo", a spus peşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

Ciolacu, despre Armand: "A coordonat un grup infracţional care a condus la fraudarea alegerilor"

"A coordonat un grup infracţional care a condus la fraudarea alegerilor", a continuat Ciolacu, referindu-se la Clotilde Armand.

În plus, mai susţine liderul social-democrat, "din 20 de secţii, lipsesc voturi cu totul, e fraudă".

Ciolacu cere intervenţia lui Iohannis în cazul alegerilor de la sectorul 1

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere intervenţia preşedintelui Klaus Iohannis în cazul voturilor de la sectorul 1.

"Preşedintele Klaus Iohannis să intervină, pentru că e un pericol la adresa democraţiei din România", a spus şeful PSD, Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Apelul social-democratului vine după de autoritățile nu iau măsuri în urma imaginilor cu primarul sectorului 1, Clotilde Armand, în încăperea cu voturi, după alegerile locale.

Potrivit lui Ciolacu, președintele Klaus Iohannis ar trebui "să ceară public, să facă ședință de CSAT", pentru că "e nepermis așa ceva".

Antena 3 a difuzat noi imagini cu Clotilde Armand de la alegeri. Avocat: "Vorbim de o fraudă electorală"

Noi imagini cu primarul sectorului 1, Clotilde Armand, care se vede şi se aude cum dă indicaţii cu privire la procesul electoral, în locul unde se aflau voturile, au fost difuzate sâmbătă, la emisiunea Descoperiţi, de la Antena 3.

Lângă Clotilde Armand, apare şi soţul său, dar şi Catrinel Trofin, actuala şefă de cabinet a edilului de la sectorul 1.

Clotilde Armand le dădea atunci indicaţii celor doi.

Marcel Ciolacu: "Toată armata PSD se va mobiliza să o demitem pe Clotilde Armand"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, duminică, la Antena 3, că formaţiunea sa s-a mobilizat pentru a o demite pe Clotilde Armand, primarul sectorului 1, după noile imagini care o arată pe aceasta în sala cu voturi.

"Toată armata PSD se va mobiliza să o demitem pe Clotilde Armand", a spus Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Totul, după ce Antena 3 a difuzat noi imagini cu primarul sectorului 1, Clotilde Armand, care se vede şi se aude cum dă indicaţii cu privire la procesul electoral, în locul unde se aflau voturile.

Reacţia lui Clotilde Armand, după imaginile de la alegeri

"Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!" și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare.

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte.

Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.

Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii", a scris Clotilde Armand într-o postare pe Facebook.

Parchetul General, reacţie în cazul alegerilor de la sectorul 1: Nu s-a putut stabili o diferenţă de voturi între Tudorache şi Armand

Procurorii de la Parchetul General au spus, pe 13 mai, că nu au putut stabili o diferenţă de voturi la alegerile de la sectorul 1, între Daniel Tudorache şi Clotilde Armand. Ancheta nu s-a terminat, iar termenul a fost prelungit până în august, la cererea Poliţiei Capitalei.

Instituția spune, într-un comunicat remis presei, că din verificările făcute până acum nu s-a putut stabili diferenţa de voturi între candidaţi - Clotilde Armand și Dan Tudorache.

Menționăm că din verificările efectuate nu s-a putut stabili diferența de voturi între candidați, nefiind finalizate activitățile dispuse de către procuror.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Valul de căldură se intensifică. Aproape toată țara, sub alertă meteo de caniculă
x close