Antena 3 Emisiuni Subiectiv Efectele războiului | Cristina Demetrescu: ”Începând din iulie, criza economică se va resimți puternic”

Efectele războiului | Cristina Demetrescu: ”Începând din iulie, criza economică se va resimți puternic”

de Georgiana Adam    |    02 Apr 2022   •   23:38
Efectele războiului | Cristina Demetrescu: ”Începând din iulie, criza economică se va resimți puternic”
Sursa foto: Antena 3

Efectele războiului din Ucraina și o posibilă criză alimentară se vor resimți în plan economic abia începând din luna iulie, susțin astrologii.

”Magnetismul acestei situații, ce a ajuns ca un film, magnetismul aceste perioade este destul de puternic, dar nu neapărat pericolul este așa mare.

Vestea bună este că nu mergem spre un război mondial.

Dar, undeva spre sfârșitul lunii iulie, abia atunci se vor resimți adevăratele efecte în plan economic, când destinul e într-o zodie a hranei în plan economic și face o conjuncție cu planeta Uranus.

Acela este momentul: undeva din iulie și până în noiembrie când vom resimți foarte dramatic aceste efecte.

Federația rusă cade odată cu Putin, aceasta e una dintre probleme. Nu este numai o prăbușire a liderului.

Are foarte multe elemente malefice și distructive Vladimir Putin”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Cristina Demetrescu, harta astrală a lui Putin: ”E programat să distrugă, e în zodia morții. Eu nu am mai văzut așa ceva”

Vladimir Putin are o karmă distructivă, adică ”este programat să distrugă”, este născut într-o zodie distructivă, care se numește și zodia morții și totul se poate întoarce împotriva lui, la un moment dat, este analiza astrologilor.

Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion și cea din urmă e o zodie nu doar răzbunătoare, proiectează mult în afară. Adică e clar că nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. Adică, nu ai cum să atragi la granițele tale forțe militare de apărare, dacă tu nu ai ceva malefic în cap.

Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război”, spune Demetrescu.

Cristina Demetrescu: ”Exploatarea gazelor din Marea Neagră, risc mai mare de cutremure în România”

Exploatarea gazelor din Marea Neagră ar putea aduce cu ea o seimicitate mai ridicată la noi în țară. Cel puțin aceasta este părerea astrologului Cristina Demetrescu.

”De la cutremurul din 1977, românilor le tot e frică de cutremure.

Să știți că s-ar putea, ca această exploatare a gazelor să aducă mai multă seismicitate în România”, spune Demetrescu.

Cum a rezistat Putin așa mult în Rusia și cum va sfârși | Cristina Demetrescu: ”Asta e data-limită”

Vladimir Putin a rezistat atât de mult la conducerea Rusiei grație unei compatibilități astrale, spun specialiștii care i-au realizat astrograma liderului de la Kremlin.

”De ce rezistă el de atât timp în Rusia? E vorba de o compatibilitate”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, arătând o hartă.

Întrebată dacă ar putea fi Putin dat afară din interior, Demetrescu a spus ce vede pe astrograma liderului de la Kremlin.

Cristina Demetrescu spune când se termină războiul din Ucraina. ”Toate astrele indică acest lucru”

Războiul din Ucraina ar putea să se încheie prin luna mai, aproximează unii astrologi.

”Sunt voci care spune că războiul acesta ar trebui să se termine undeva prin luna mai. Războiul a început cu o minciună, se va termina la fel.

Vestea bună pentru noi este că el nu are cum să depășească granițele a ceea ce se întâmplă la acest moment. Și este vestea proastă pentru el”, a comentat astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close