Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu, despre Alexandru Rafila: "Nu a schimbat nimic! România se află într-o criză totală a sistemului de sănătate"

Dana Budeanu, despre Alexandru Rafila: "Nu a schimbat nimic! România se află într-o criză totală a sistemului de sănătate"

Dana Budeanu a declarat, la Antena 3 CNN, că ministrul Alexandru Rafila nu a reușit să schimbe nimic în sistemul de sănătate din România.

Dana Budeanu, despre Alexandru Rafila: "Nu a schimbat nimic! România se află într-o criză totală a sistemului de sănătate"
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2023   •   23:11

Dana Budeanu a declarat, la Antena 3 CNN, că România se confruntă cu o criză totală a sistemului de sănătate, pentru că ministrul Alexandru Rafila nu a pus în practică măsurile anunțate.

"Sper să plece domnul Rafila, pentru că este cea mai mare greșeală pe care au făcut-o cei de la PSD, în ultimii zece ani.

Domnul Rafila a fost un suflu nou în partid, însă nu a schimbat nimic. România se află într-o criză totală a sistemului de sănătate. Într-un an de zile, domnul Rafila nu a făcut absolut nimic", a spus Dana Budeanu, duminică seară, la Antena 3 CNN.

De asemenea, creatoarea de modă a dezvăluit că spitalele din România continuă să-și testeze pacienții de COVID-19, fiind un pas obligatoriu înainte de internare, deși, în prezent, această practică este ilegală.

Citește și: Dana Budeanu, despre Rudel Obreja: ”El nu a murit, a fost omorât!”

"Domnul Rafila nu a verificat nimic din ceea ce a spus! Știți în câte spitale se cere test COVID? Sunt puse inclusiv afișe care informează că testarea COVID este obligatorie și nu te internează altfel.

În afară de faptul că a ieșit, în momentul în care a preluat mandatul, lucru pe care l-am aplaudat, și a anunțat acele măsuri, nu a făcut nimic pozitiv", a mai spus Dana Budeanu.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close