Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dr. Tudor Ciuhodaru, despre isteria privind virușii din ghețari care ar putea genera noi pandemii: "Se poate obține o catastrofă"

Dr. Tudor Ciuhodaru, despre isteria privind virușii din ghețari care ar putea genera noi pandemii: "Se poate obține o catastrofă"

Doctorul Tudor Ciuhodaru a vorbit în această seară, în direct, la Antena 3 CNN, despre isteria la nivel mondial provocată de ideea că virușii din ghețarii care se topesc ar putea genera noi pandemii.

de Ioana Mircea    |    21 Ian 2024   •   23:33

Doctorul Tudor Ciuhodaru a explicat, în această seară, în direct, la Antena 3 CNN, că manipularea virușilor în laborator ar trebui să fie interzisă, din cauza faptul că poate genera situații de mortalitate 100%.

El a făcut referire la virușii din ghețari care ar putea să apară după topirea lor. Doctorul a spus că nu este nici o problemă dacă sunt studiați în laborator, însă modificarea lor reprezintă o problemă majoră.

Citește și: Apel la bucureșteni pentru donarea de sânge, în urma exploziei de la Crevedia. Dr. Ciuhodaru: "Răniții vor avea nevoie!"

"Unii se joacă cu focul. Când vorbim de modificări genetice, de clonări deja înseamnă că te joci cu focul. Aici vorbim despre arme biologice, iar prevenție înseamnă să monitorizezi toate laboratoarele care prelucrează, modifică astfel de virusuri pentru că este un risc să apară și așa ceva

Dintr-o astfel de manipulare genetică se poate obție o catastrofă și am văzut efectele pe acei șoareci umanoizi cu plămâni făcuți similar ca ai oamenilor în care s-a folosit un astfel de virus modificat genetic. Joaca asta de-a Dumnezeu și modificarea acestor virusuri este letală.

Dacă încep să mai iasă viruși din topirea ghețarilor asta este. Dar când începe să îi modifice genetic îți pui o problemă", a spus doctorul Tudor Ciuhodaru, în direct la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: dr. Tudor Ciuhodaru virusi pandemie ghetari
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close