Antena 3 CNN Actualitate Media Dragnea, despre dispariţia dosarului lui Băsescu: România e un stat de drepţi

Dragnea, despre dispariţia dosarului lui Băsescu: România e un stat de drepţi

Dragnea, despre dispariţia dosarului lui Băsescu: România e un stat de drepţi
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    27 Iul 2012   •   20:58

România a devenit acum un stat de drepţi, nu mai este unul de drept, a apreciat Liviu Dragnea, secretarul general PSD, pus să comenteze informaţia potrivit căreia dosarul preşedintelui Traian Băsescu privind casa din Mihăileanu a dispărut.

"România a devenit un stat de drepţi, un stat poliţienesc. Domnul Traian Băsescu a minţit şi Europa, şi SUA, spunându-le că el e singurul garant al respectării justiţiei, al protejării instituţiilor statului de orice presiuni. Dacă dosarul casei din Mihăileanu nu există, înseamnă că Băsescu e în ilegalitate, pentru că dacă nu există actele iniţiale pe baza cărora s-a atribuit această locuinţă, el nu poate s-o folosească", a comentat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, în ediţia de vineri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Dosarul preşedintelui suspendat Traian Băsescu privind casa din Mihăileanu a dispărut.

Informaţia a ieşit la iveală după ce Jurnalul Naţional a solicitat Primăriei Capitalei verificarea documentelor care au stat la baza repartizării imobilului din Strada Mihăileanu nr. 2.

La această solicitare, Primăria Generală a răspuns că nu poate da curs solicitării, deoarece dosarul imobilului din Mihăileanu a dispărut din arhiva instituţiei.




×
Subiecte în articol: Subiectiv Liviu Dragnea
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close