Antena 3 CNN Politică Dosarul lui Băsescu privind casa din Mihăileanu a dispărut

Dosarul lui Băsescu privind casa din Mihăileanu a dispărut

Dosarul lui Băsescu privind casa din Mihăileanu a dispărut
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    27 Iul 2012   •   16:50

Dosarul preşedintelui suspendat Traian Băsescu privind casa din Mihăileanu a dispărut, informează Jurnalul.ro.

Informaţia a ieşit la iveală după ce Jurnalul Naţional a solicitat Primăriei Capitalei verificarea documentelor care au stat la baza repartizării imobilului din Strada Mihăileanu nr. 2.

Potrivit sursei citate, existau multe suspiciuni legate de veridicitatea declaraţiilor publice făcute în acest caz, cât şi de temeinicia soluţiei de neîncepere a urmăririi penale, dată de Parchetul General în anul 2005.

La această solicitare, Primăria Generală a răspuns că nu poate da curs solicitării, deoarece dosarul imobilului din Mihăileanu a dispărut din arhiva instituţiei.


Sursa foto: jurnalul.ro

Surse din primărie spun că aceste acte ar fi dispărut atunci când Traian Băsescu a plecat de la Primăria Capitalei, în anul 2004.

Adriean Videanu, care i-a succedat la Primărie, nu ar mai fi găsit aceste documente în dosarul imobilului, iar Parchetul a dat NUP fără ele.



În acest dosar ar fi trebuit să se găsească şi cererea prin care Băsescu solicita repartizarea unui imobil, dar şi declaraţia făcută sub puterea legii că nu a deţinut şi nu deţine un spaţiu de locuit, mai scrie cotidianul amintit.





×
Subiecte în articol: primaria capitalei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close