Antena 3 CNN Actualitate Locotenentul protestatar: Un slogan de campanie reprezintă pentru un politician ceea ce reprezintă jurământul pentru un militar

Locotenentul protestatar: Un slogan de campanie reprezintă pentru un politician ceea ce reprezintă jurământul pentru un militar

Locotenentul protestatar: Un slogan de campanie reprezintă pentru un politician ceea ce reprezintă jurământul pentru un militar
10 Apr 2013   •   23:02

"Un slogan de campanie ar trebui să reprezinte pentru un politician ceea ce reprezintă jurământul militar pentru un militar", a afirmat locotenentul Alexandru Gheorghe, retrogradat şi trecut în rezervă după ce a protestat în uniforma militară, în ianuarie 2012, în Piaţa Universităţii.

Invitat în ediţia specială de miercuri seară, de la Antena 3, militarul a declarat că, "văzând că nu se doreşte reîncadrarea mea în Armată, am bănuit că cei care vor veni vor duce mai departe planurile începute de fostul regim".

"Urăsc să spăl rufele murdare ale Armatei în public", a mai spus militarul care a adăugat că reîncadrarea sa militară va fi discutată în martie 2015, termen stabilit de magistraţii ÎCCJ .

În luna ianuarie, un militar în uniformă şi-a făcut apariţia, în Piaţa Universităţii, cu declaraţii de susţinere la adresa protestatarilor, afirmând că "s-a săturat de batjocura din această ţară". El le-a reamintit protestatarilor din piaţă că 24 Ianuarie este Ziua Unirii, i-a îndemnat să nu aibă încredere în clasa politică şi să continue manifestaţiile.

Militarul s-a recomandat atunci Alexandru Gheorghe, locotenent, în vârstă de 27 de ani, încadrat la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii.


×
Subiecte în articol: Editie Speciala Subiectiv armata
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close