Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Marius Budăi, despre rocada premierilor din acest an: "Nu m-am născut ministru. Îmi fac datoria cât de bine pot acum"

Marius Budăi, despre rocada premierilor din acest an: "Nu m-am născut ministru. Îmi fac datoria cât de bine pot acum"

Marius Budăi, ministrul Muncii, a explicat ce se va întâmpla cu mandatul sau la rocada premierilor din luna mai 2023.

Marius Budăi, despre rocada premierilor din acest an: "Nu m-am născut ministru. Îmi fac datoria cât de bine pot acum"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    09 Ian 2023   •   22:32

2023 aduce o premieră pentru politică românească: o rocadă în postul de premier între liderii principalelor partide de coaliție PSD şi PNL. Practic, în luna mai, liderul social democrat Marcel Ciolacu va prelua șefia Executivului de la liberalul Nicolae Ciucă. 

Întrebat dacă după rocada premierilor va mai fi ministru al Muncii, Marius Budăi a spus:

"N-am nicio opinie aici. Nu m-am născut ministrul și probabil nici n-o să mor ministru. Încerc să îmi fac datoria atât de bine cât pot pe perioada în care sunt.

N-am auzit astfel de discuții. Am auzit discuții de tipul măsurilor de tipul să vedem cum facem, să îmbunătățim, să luăm măsuri, să relansăm economia, să creștem economia, să creștem numărul locurilor de muncă. Discuții de astea, da.

Acum cea mai mare problemă a României este nivelul încă scăzut de trai.Trebuie să creăm plus valoare, să creăm locuri de muncă bine plătite, să ne ocupăm de copiii, de tinerii noștri, să-i calificăm pentru astfel de locuri de muncă și cu siguranță situația se va îmbunătăți.(...)

Eu am făcut și sunt convins și știu și cred că se vede cu ochiul liber că actuala coaliție are cu totul și cu totul o altă orientare și o altă direcție și se vede amprenta PSD inclusiv pe cele 100.000 de locuri de muncă nou create", a spus Marius Budăi, ministrul Muncii, în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN. 

Citiți şi: Cum s-au majorat veniturile în România din ianuarie 2023 | Marius Budăi, anunț despre salarii şi pensii

Citiți şi: Marius Budăi, anunț despre creşterea salariului minim: "Aceste măsuri pot duce la creştere economică"

×
Subiecte în articol: Marius Budăi Ministrul Muncii
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close