Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Vasilică Danileţ, tupeu fără limite

Subiectiv. Vasilică Danileţ, tupeu fără limite

Subiectiv. Vasilică Danileţ, tupeu fără limite
29 Mai 2015   •   21:25

Judecătorul Cristi Danileţ, membru CSM, face declaraţii halucinante în cazul Marianei Rarinca. A ieşit la televizor ca să o apere pe şefa Înaltei Curţi şi spune că o sentinţă de achitare nu înseamnă neapărat că femeia este nevinovată. 

 
Mai mult, judecătorul Danileţ insinuează că presupusul şantaj a fost pus la cale de jurnalişti împreună cu Mariana Rarinca.  
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de vineri a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Preşedintele Grupului e Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, a explicat că este o grosolănie declaraţia lui Danileţ. 
 
"Asta e grosolănie. Nu aţi văzut ticolăşia asta securisto-comunistoidă? El o ţine în continuare cu şantajul şi a băgat şi cu ziariştii. La fel cum domnul Tapalagă a lansat ideea cu judecătorii, să avem răbdare să vedem acolo. L-am văzut pe domnul Striblea că zice că sunt probleme în CV-urile judecătorilor de la Curtea de Apel. Şi acum cu jurnaliştii."
 
"Femeia aia şi-a cerut nişte bani înapoi. O datorie, de fapt. Stanciu a făcut scandal public că e şantajată, s-a dus în calitate de preşedinte a Curţii la DNA, după care DNA a luat un provocator, sub acoperire, care s-o instige cumva pe Rarinca să scape ceva, i-au trimis mailuri false, cu 20.000 de euro. Deci a fost o lucrătură de la cap la coadă."
 
Avocatul Lucian Bolcaş a explicat că Danileţ încă nu înţelege decizia instanţei.
 
"În cazul achitării este categoric că este vorba de nevinovăţie. La prescripţie şi impunitate se încetează procesul, este cu totul altceva. Ce nu a înţeles domnul Danileţ, este că fapta există. Dar fapta acesta nu este şantaj."
 
Realizatorul Deziluziei Optice, Felix Rache, a explicat că domnul Danileţ ar trebui să petreacă ceva timp la închisoare. 
 
"Domnul Danileţ zicea că dacă eşti închis nevinovat, poţi să ceri despăgubiri financiare. Dar dacă tot te bagă nevinovat la puşcărie, să se ducă şi domnul Danileţ, că din pozele pe care le-am văzut, e pe la petreceri aproape tot timpul."

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close