Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Locul din inima Deltei Dunării, unde te încarci cu energie. Cât costă o cameră la singurul hotel de cinci stele din zonă

Locul din inima Deltei Dunării, unde te încarci cu energie. Cât costă o cameră la singurul hotel de cinci stele din zonă

După doi ani de pandemie, Delta Dunării a devenit cea mai căutată destinaţie turistică de la noi, şi nu doar de turiştii străini, ci şi de români.

Locul din inima Deltei Dunării, unde te încarci cu energie. Cât costă o cameră la singurul hotel de cinci stele din zonă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2022   •   21:19

Meritul este şi al locului, având în vedere flora şi fauna de acolo. Reprezentanții de la Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa chiar recunosc că fără acest dar al naturii ei nu le puteau oferi turiştilor asemenea servicii şi condiţii de cazare.

Este şi cazul unui resort de cinci stele situat chiar în mijlocul Deltei, Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa, la intersecţia celor două canale importante, Dunărea Veche (braţul Măcin) şi cea Nouă (braţul Cremenea), mai exact pe braţul Sulina. De acolo, oriunde te uiţi în jur eşti înconjurat de apă.

Complexul Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa se întinde pe o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi şi este situat într-o zonă mai retrasă şi liniştită, dar curată, plină de culoare şi aer curat.

Acolo găseşti camere imense cu vedere la Deltă, jacuzzi, bungalouri, piscină încălzită de dimensiuni semiolimpice, spaţiu de joacă pentru copii, centru spa, dar şi cămara cu mâncare, toate preperatele fiind gătite în casă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Resortul Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa este deschis tot timpul anului, iar sălile de conferinţă îl fac să fie folosit şi în interes de serviciu.

Locuri neştiute din Delta Dunării. De ce vor turiştii să vadă marea cu nuferi, zonele sălbatice sau pe cele misterioase

În timpul săptămânii, sunt discounturi de 10% pentru turişti, iar în această perioadă se găsesc camere care pornesc de la preţul de 80 de euro pe noapte cu mic dejun inclus pentru două persoane. Camerele VIP au un tarif care începe de la 250 de euro pe noapte. 

Terapii detox ca-n Turcia, la singurul hotel de 5 stele din Delta Dunării

Pentru cei care vor să meargă de sărbători la Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa, există pachete speciale de 1 Decembrie, de Crăciun, de Revelion, unde oaspeţii sunt aşteptaţi cu preparate tradiţionale, ansambluri locale şi diverse surprize.

 

 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Delta Dunarii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close