Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Locuri neştiute din Delta Dunării. De ce vor turiştii să vadă marea cu nuferi, zonele sălbatice sau pe cele misterioase

Locuri neştiute din Delta Dunării. De ce vor turiştii să vadă marea cu nuferi, zonele sălbatice sau pe cele misterioase

Delta Dunării, una dintre cele mai iubite destinaţii de vacanţă alese inclusiv de străini, este plină de locuri neştiute.

Locuri neştiute din Delta Dunării. De ce vor turiştii să vadă marea cu nuferi, zonele sălbatice sau pe cele misterioase
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2022   •   21:48

Cel mai spectaculos loc din Deltă este localitatea Crişan, numită şi "inima" Deltei, acolo unde sunt ramificaţii spre toate localităţile din zonă. Tot acolo este și un resort de cinci stele, Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa.

Demnă de amintit aici este şi pădurea Letea sau satul Caraorman, nişte locuri cu adevărat minunate.

Alte locuri interesante, mai puţin ştiute sau despre care se spune că sunt misterioase sunt şi interzise, spun localnicii. 

Printre acestea, arii strict protejate care sunt greu accesibile pentru că au fost închise. Merită amintite aici zonele unde peştii şi păsările se dezvoltă.

Apoi, sunt zonele puţin cunoscute unde majoritatea turiştilor cer să meargă atunci când vin în Delta Dunării: marea cu nuferi sau locurile cât mai sălbatice.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mări de nuferi se pot vedea și pe drumul spre Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa. Complexul se întinde pe o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi şi este situat într-o zonă mai retrasă şi liniştită, dar curată, plină de culoare şi aer curat.

De asemenea, plimbarea cu barca este foarte apreciată de turişti, dar şi locurile neatinse de om, aşa cum cer oamenii să vadă atunci când ajung să se relaxeze.

Anul acesta, Delta Dunării este principala locaţie de vacanţă, mai ales că locul îmbină pescuitul cu zona spa şi cu spaţiile de joacă pentru cei mici. 

 

×
Subiecte în articol: Delta Dunarii nuferi Voi cu Voicu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close