Antena 3 CNN EURO2016 Pompiliu Popescu, fost medic al echipei naţionale, reacţie dură după egalul României cu Elveţia

Pompiliu Popescu, fost medic al echipei naţionale, reacţie dură după egalul României cu Elveţia

Pompiliu Popescu, fost medic al echipei naţionale, reacţie dură după egalul României cu Elveţia
Sursa foto: Foto: FRF
16 Iun 2016   •   16:10

Egalul României din meciul cu Elveţia nu a fost tocmai bine primit în ţară. Mai ales că tricolorii nu au avut o prestaţie prea bună pe teren.

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale, plecat cu scandal de la FRF, a rămas pur şi simplu stupefiat de modul în care s-a prezentat România din punct de vedere fizic. Acesta dă vina pe noul staff medical al echipei naţionale, despre care spune că nu a ştiut cum să recupereze fotbaliştii.

"E foarte simplu să pregăteşti din punct de vedere medical o partidă la un turneu final. Dacă ştii cum... Eu nu am avut niciodată o asemenea problemă la multele Campionate Europene şi Mondiale la care am participat: nu mi-a căzut niciodată echipa fizic din minutul 60. Nu am avut în viaţa mea asemenea probleme, vă rog să-mi arătaţi din perioada mea un jucător care s-a prezentat aşa cum s-au prezentat jucătorii aseară. Esenţial e să le menţii forma fizică şi să previi accidentările. Toate accidentările de aseară sunt consecinţa unei medicamentaţii defectuoase. Asta pe lângă masaj şi tot ce mai este nevoie, dar trebuie să cunoşti jucătorii. Fiecare jucător se reface diferit. Rolul echipei medicale s-a văzut în meciul cu Elveţia, nu există aşa ceva. A fost o cădere abruptă din punct de vedere fizic, ceea ce înseamnă că pregătirea nu s-a făcut bine atât înaintea Campionatului European, cât şi în timpul turneului. Medicaţia este fundamentală. S-a făcut o pregătire neadecvată", a declarat Pompiliu Popescu pentru ProSport.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close