Antena 3 CNN Externe A ajuns milionar în dolari la 19 ani. Românul care a cucerit SUA

A ajuns milionar în dolari la 19 ani. Românul care a cucerit SUA

A ajuns milionar în dolari la 19 ani. Românul care a cucerit SUA
Sursa foto: Foto: Sebastian Dobrincu/ Facebook
12 Iun 2018   •   11:43

Sebastian Dobrincu are 19 ani şi a înfiinţat, în SUA, o firmă care sincronizează platformele de social media, aceasta înregistrând un milion de dolari cifră de afaceri. Printre clienţii săi sunt mulţi artişti, precum Selena Gomez şi Justin Bieber.

Sebastian Dobrincu a declarat presei că aventura sa ca programator a început la vârsta de 8 ani, când a fost fascinat de un fişier cu coduri care generau un joc de calculator.

„Povestea mea e rezultatul dorinţei de a reuşi pe plan profesional, rezultatul muncii de-a lungul anilor. Am început de la 8 ani, cu programarea IT, am continuat apoi cu antreprenoriatul şi aş zice că diferenţa este că mi-am dorit mai mult decât alţii, am muncit mai mult decât alţii şi petreceam zilele de la şcoală învăţând ceea ce fac acum. Evident, atunci când practici ceva mai mult timp, ajungi să şi excelezi la un moment dat. Când aveam 8 ani mă jucam un anumit joc pe calculator şi am început să umblu prin programele sale şi eram fascinat când am dat peste un fişier care avea foarte mult cod. Părea înspăimântător la început, dar am fost determinat să aflu cum funcţionează, cum generează codul respectiv jocul pe care îl jucam. Aşa am început să învăţ despre programare, cum funcţionează lucrurile”, a spus Dobrincu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: roman SUA milionar dolari
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close