Antena 3 CNN Externe A ieșit să se plimbe cu bicicleta, dar nu s-a mai întors acasă. Ce a aflat mama tinerei când a mers la Poliție

A ieșit să se plimbe cu bicicleta, dar nu s-a mai întors acasă. Ce a aflat mama tinerei când a mers la Poliție

A ieșit să se plimbe cu bicicleta, dar nu s-a mai întors acasă. Ce a aflat mama tinerei când a mers la Poliție
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Dec 2017   •   17:51

Tara Leigh Calico, o tânără în vârstă de 18 ani din Belen, New Mexico, obișnuia să se plimbe în fiecare dimineață cu bicicleta. Într-o zi, a simțit că este urmărită de un șofer, dar a ignorat acest lucru.

Câteva zile mai târziu, când Tara a ieșit la plimbarea sa obișnuită, și-a anunțat mama să vină să o ia dacă nu este acasă până se înserează, iar aceasta așa a făcut. Iar pentru că nu a găsit-o, femeia a mers imediat la Poliție.

Un an mai târziu, mama tinerei s-a prezentat la secția de Poliție cu o fotografie pe care o găsise într-o parcare. În ea, erau o fată și un băiat, care aveau mâinile legate și gurile acoperite cu bandă adezivă. Femeia susținea că în fotografie este fiica ei.

Apoi, Rene Rivera, șeriful din Valencia County, a dezvăluit că mai mulți băieți au urmărit-o cu mașina și au lovit-o, apoi au ascuns-o, după ce rănile i-au fost fatale. Chiar dacă știa numele celor implicați, fără rămășițele Tarei, nu putea construi un caz împotriva lor, potrivit merdeka.ro.

×
Subiecte în articol: bicicleta plimbare rapita
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close