Antena 3 CNN Externe A intrat în supermarket fără mască. A făcut o criză de nervi când i s-a cerut să și-o pună. A fost o adevărată nebunie (VIDEO)

A intrat în supermarket fără mască. A făcut o criză de nervi când i s-a cerut să și-o pună. A fost o adevărată nebunie (VIDEO)

Purtatul măștii în magazine este o condiție obligatorie nu doar în România, dar și în Statele Unite. Iar acest lucru dă naștere la fel de fel de controverse și ieșiri nervoase.

A intrat în supermarket fără mască. A făcut o criză de nervi când i s-a cerut să și-o pună. A fost o adevărată nebunie (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
de M.P.    |    01 Iul 2020   •   11:57

O femeie aflată într-un supermarket a făcut o adevărată criză de nervi, după ce i s-a atras atenția să-și pună masca. 

Tânăra a început să arunce pe jos toate produsele din coș, urlând la personalul din magazin. „Nu mă interesează de Dallas, proștilor și nici de prostiile voastre! Puneți toate acestea înapoi! Nu mă interesează! Am o mască”.

Nu a fost caz singular

Acesta nu a fost însă un caz singular. Într-un alt magazin din State, o altă femeie a făcut și ea o criză de nervi, după ce i s-a cerut să-și pună mască. „Ești o nenorocită! Sunteți niște porci democrați cu toții. Acel bărbat m-a hărțuit, pentru că nu purtam mască. Am o problemă de respirație. Doctorul meu nu mă lasă să port mască. Așa că toți cei care mă hărțuiesc pentru a purta mască încalcă o lege federală. Înțelegeți? Filmează!”

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook NowThis Politics.

×
Subiecte în articol: Supermarket criza de nervi în magazin
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close