Antena 3 CNN Externe Un adolescent nervos a petrecut 6 ani săpând o casă subterană, după o ceartă cu mama sa

Un adolescent nervos a petrecut 6 ani săpând o casă subterană, după o ceartă cu mama sa

Andres Canto, în vârstă de 20 de ani, a construit un adăpost subteran, după o ceartă aprigă cu mama lui. Construcția băiatului a pornit de la o groapă, pe care adolescentul a săpat-o timp de șase ani.

Un adolescent nervos a petrecut 6 ani săpând o casă subterană, după o ceartă cu mama sa
Sursa foto: Twitter / Kokomo
de Maria Zărnescu    |    01 Iun 2021   •   18:03

În urmă cu șase ani, tânărul s-a certat cu mama lui, dintr-un motiv copilăros. "Mi-a spus să mă schimba de haine înainte să mă întâlnesc cu prietenii. Eu am refuzat, așa că am fost nevoit să stau în casă", a povestit tânărul pentru presa străină.

În loc să se încuie în cameră, așa cum mulți adolescenți ar fi procedat, băiatul a decis să iasă în curte și să își înlăture furia cu ajutorul activităților fizice.

Tânărul din Spania a ieșit în curte și a început să își verse nervii săpând o groapă. "După ce m-am apucat de săpat, am început să revin în fiecare seară, pentru câteva ore, să îmi continui acțiunea. Am săpat în fiecare seară, timp de 3 ani", a spus băiatul pentru Insider.

După șase ani de săpături, adolescentul de 14 ani care a început grapă s-a transformat într-un tânăr actor de 20 de ani, în timp ce o simplă groapă în curte a devenit un adevărat buncăr. Băiatul a continuat săpăturile vreme de 6 ani, iar astfel a reușit să își construiască un adăpost subteran.

"Buncărul este dotat cu un sistem audio stereo, trepte, un cuptor și un pat pentru o singură persoană", a explicat băiatul.

Băiatul, în vârstă acum de 20 de ani, a mărturisit că totul a pornit de la o joacă adolescentină, dar pe parcurs ce săpa și groapa se mărea a remarcat potențialul pe care bravura lui l-ar fi putut avea. A decis să ceară ajutorul unor prieteni, iar împreună au lucrat și au transformat groapa începută la 14 ani, într-un buncăr în care ar putea locui o persoană.

×
Subiecte în articol: adolescent sapat casa subteran groapa cearta mama
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close