Antena 3 CNN Externe Aeroportul din Beijing ar putea fi închis în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice

Aeroportul din Beijing ar putea fi închis în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice

Aeroportul din Beijing ar putea fi închis în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice
18 Iul 2008   •   15:02

Aeroportul din Beijing ar putea fi închis pe durata desfăşurării deschiderii oficiale a Jocurilor Olimpice, afirmă surse din cadrul mai multor companii aeriene, citate de CNN. Măsura ar putea fi luată pentru a evita eventualele tentative de atac terorist pe durata deschiderii Jocurilor Olimpice şi face parte dintr-un set de măsuri de securitate pe care oficialităţile de la beijing le vor lua pentru a proteja atât sportivii cât şi spectatorii de la Olimpiadă.

“Am fost informaţi că Aeroportul Internaţional din Beijing va fi închis pe 8 august, începând cu ora 7 p.m., până la miezul nopţii” a declarat purtătoarea de cuvânt al companiei aeriene Cathay pacific, din Hong Kong, adăugând că o cursă Cathay către Beijing va fi amânată la data respectivă.

Şi un oficial de la compania Air China a declarat că au primit o notă prin care le este semnalată închiderea aeroportului în perioada menţionată.

Cu toate acestea, un oficial al aeroportului a declarat că zvonurile sunt nefondate, toate zborurile către Beijing din ziua respectivă urmând să se desfăşoare conform orarului obişnuit.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close