Antena 3 CNN Externe Amanta lui Putin a apărut în public după zvonul că a fugit din Rusia

Amanta lui Putin a apărut în public după zvonul că a fugit din Rusia

Iubita lui Vladimir Putin, în vârstă de 38 de ani, reapare la Moscova, după ce se zvonise că se ascundea într-o cabană elvețiană sau într-un buncăr nuclear siberian.

Amanta lui Putin a apărut în public după zvonul că a fugit din Rusia
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Apr 2022   •   17:44

Cu un "nou look", Alina Kabaeva a fost văzută la o repetiție de gimnastică pe arena din capitala Rusiei. 

Imaginile cu aceasta au stârnit un întreg val de speculații.

Chirurgul pe care l-ar fi folosit este acelaşi care i-ar fi ajustat înfăţişarea şi lui Vlaimir Putin, căruia Kabaeva i-ar fi dăruit patru copii.

Alina Kabaeva şi-a făcut apariţia în public

Pentru prima dată de la începerea războiului din Ucraina, Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Putin, îşi face apariţia în public.

Cu o atitudine relaxată şi o nouă înfăţisare, mai tinerească, aceasta s-a lăsat fotografiată în timp ce participa la o primă repetiție a unui festival de gimnastică ce-i poartă numele. Evenimentul a avut loc la Moscova.

Mai multe dintre pozele care i-au fost făcute au ajuns pe rețelele de socializare, acolo unde au stârnit speculaţii potrivit cărora ea ar fi folosit același chirurg estetician ca Putin.

Presa britanică susţine că amanta ar fi fost operată de acelaşi chirurg ca şi Putin

Kabaeva pare a fi mult schimbată față de felul în care arăta înainte. Despre apariţia acesteia a scris şi presa din Rusia. "Ceva s-a schimbat cu adevărat la fața Kabaevei, legendara sportivă a fost vizibil mai drăguță", a titrat ediția în limba rusă a revistei Cosmopolitan. Evitând să o lege de Putin, pentru a nu fi cenzurată de statul rus, revista a adăugat, citez: "Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase și secrete femei din țara noastră. Gimnasta nu apare aproape niciodată în public, nu apare pe rețelele de socializare și nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în centrele comerciale."

Kabaeva nu a fost până acum vizată de sancţiunile Occidentului

Pe lângă faptul că este presupusa parteneră secretă a lui Putin, aceasta mai este și preşedinte al consiliului de administrație al unui mare trust media rus afiliat Kremlinului, cu un salariu de aproape 8 milioane de lire sterline pe an. Se crede că aceasta este partenera lui Putin, căruia i-ar fi dăruit patri copii.
 

×
Subiecte în articol: amanta Putin Alina Kabaeva Moscova Rusia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close