„Am trei copii și m-am trezit de dimineață oarbă. Nici nu-mi mai puteam ridica capul de pe pernă”. Femeia făcea zilnic ceva ce ni se pare tuturor cel mai normal lucru

08 Oct 2017   •   10:50
„Am trei copii și m-am trezit de dimineață oarbă. Nici nu-mi mai puteam ridica capul de pe pernă”. Femeia făcea zilnic ceva ce ni se pare tuturor cel mai normal lucru Foto: Facebook. Daily Mail

Lena Lupari, în vârstă de 26 de ani, este mama e trei copii și locuiește în Irlanda de Nord. Ea a fost recent diagnosticată cu ,,Hipertensiune idiopatică intracraniană” după ce s-a trezit oarbă într-o dimineață, potrivit Daily Mail.

Raportul ei medical consemnează că femeia era supraponderală, iar motivul obezității sale era faptul că bea nici mai mult nici mai puțin de 7 litri de energizant pe zi.

De cinci ani sufeream de migrene și dureri de cap, dar le-am ignorat și am luat pastile… Apoi n-am mai văzut și nici nu-mi mai puteam ridica capul de pe pernă, am ajuns în spital unde am stat 6 zile”, apovestit femeia.

Acum, femeia a renunțat complet la energizante, iar medicii spun că va trebui să slăbescă 45 de kilograme pentru a-și reveni. Cazul lui Lena este un avertisment pentru toți cei care consumă energizante în exces.

x close