x close

Anunțul care provoacă îngrijorare în Marea Britanie: Regina Elisabeta și prințul Philip suferă de o „răceală puternică”

de A.M.P    |    21 Dec 2016   •   23:48
Anunțul care provoacă îngrijorare în Marea Britanie: Regina Elisabeta și prințul Philip suferă de o „răceală puternică” 482 Foto: Agerpres/Xinhua

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, în vârstă de 90 de ani, și prințul consort Philip, în vârstă de 90 de ani, și-au amânat miercuri călătoria de Crăciun, ambii suferind din cauza unei răceli puternice, a anunțat Palatul Buckingham, citat de Reuters și AFP.

"Regina și ducele de Edinburgh sunt foarte răciți, așa că au decis să nu călătorească astăzi la Sandringham", a precizat palatul regal.

Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh în viață din întreaga lume, și prințul consort Philip își petrec de obicei Crăciunul la reședința lor de la Sandringham, Norfolk, în estul Angliei.

Cuplul regal ar fi urmat să se deplaseze cu trenul între Londra și Norfolk, de unde s-ar fi deplasat spre reședința regală de la Sandringham.

Regina Elisabeta a II-a își onorează anual anumite angajamente și este ceva rar ca ea să-și anuleze deplasări din motive de sănătate, notează France Presse.

Ea a trebuit însă să renunțe la anumite activități la recomandarea medicilor, delegând patronajul a 25 de organizații și asociații de binefacere, dintr-un total de 600, altor membri ai familiei regale până la sfârșitul anului.

În 2014, Elisabeta a II-a a avut 393 de angajamente oficiale și în 2015 — 341, potrivit media britanice.

 

Citeşte mai multe despre:

palatul buckingham
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati