Antena 3 CNN Externe Arnold Schwarzenegger s-a oferit să-i scrie lui Trump un discurs antirasism - VIDEO

Arnold Schwarzenegger s-a oferit să-i scrie lui Trump un discurs antirasism - VIDEO

Arnold Schwarzenegger s-a oferit să-i scrie lui Trump un discurs antirasism - VIDEO
18 Aug 2017   •   10:19

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, a publicat pe Facebook o înregistrare video în care se oferă să-i scrie un discurs antirasism preşedintelui SUA Donald Trump şi cum să le răspundă adepţilor neonazismului, potrivit news.ro.

Ca urmare a evenimentelor tragice de sâmbătă de la Charlottesville, care au dus la moartea unui protestatar şi la rănirea a altor 19 persoane, Arnold Schwarzenegger îi atrage atenţia lui Donald Trump, precum şi "neonaziştilor, naţionaliştilor" într-o înregistrare video pentru ATTN: "Nu există două feluri ale fanatismului, nu există două feluri de a urî", a spus el.

În noul videoclip, Schwarzenegger îi cere socoteală lui Trump pentru faptul că nu a luat atitudine împotriva rasismului şi urii care au dus la evenimentele tragice. Actorul spune că preşedintele are datoria morală de a face acest lucru.

Din cauză că Trump nu a transmis un mesaj elocvent antirasism, Schwarzenegger s-a oferit să-i scrie ce ar fi trebuit să comunice. "Ca preşedinte al Statelor Unite şi ca republican, resping suportul pentru supremaţia albilor", a afirmat Schwarzenegger în discursul pe care ar fi vrut să-l audă de la preşedinte. "Ţara care a învins armatele lui Hitler nu are loc pentru steaguri naziste".

După aceste cuvinte, actorul s-a întors către o păpuşă Donald Trump şi i-a spus: "A fost aşa greu?" Apoi, a adăugat, răzând: "Vezi, ţi-am spus!"

Schwarzenegger i-a numit pe liderii acestor grupuri ale urii "rataţi", transmiţând un mesaj neonaziştilor, naţionaliştilor şi susţinătorilor acţiunilor Confederaţiei în timpul Războiului Civil din SUA: „Eroii voştri sunt nişte rataţi, Susţineţi o cauză pierdută. Şi, credeţi-mă, i-am cunoscut pe adevăraţii nazişti, pentru că m-am născut în Austria, în 1947, imediat după al Doilea Război Mondial. Am crescut înconjurat de bărbaţi schilodiţi, bărbaţi care se întorceau acasă dintr-un război plini de proiectile şi vină, oameni care au fost conduşi de o ideologie pierdută. Şi pot să-ţi spun: acele fantome pe care le idolatrizezi şi-au petrecut restul vieţii în ruşine, şi acum se odihnesc în Iad”.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close