Antena 3 CNN Externe Atac armat la Ierusalim. Două persoane au fost rănite

Atac armat la Ierusalim. Două persoane au fost rănite

Atac armat la Ierusalim. Două persoane au fost rănite
12 Iul 2008   •   15:07

Focuri de armă, sâmbătă dimineaţă, la Ierusalim. Poliţia israeliană a intrat în alertă, după ce două persoane au fost rănite în urma unui atac în partea de est a oraşului, informează AFP. Poliţia israeliană era în stare de alertă sâmbătă dimineaţă, la Ierusalim, ca urmare a unor focuri de armă considerate drept un atentat, în urma cărora au fost răniţi doi israelieni în partea de est a oraşului, a declarat un purtător de cuvânt al instituţiei, citat de AFP.

"Forţele noastre sunt în stare de alertă după atacul cu arme de foc care a provocat rănirea, vineri seara, a doi poliţişti, şi pe care îl considerăm un atentat", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei Miki Rosenfeld.

"Cei doi răniţi, dintre care unul prezintă răni grave la cap, iar celălalt la piept, au fost transportaţi la spitalul Hadassah Ein Kerem, situat în partea de vest a oraşului?, a adăugat acesta.

Atacul a avut loc în apropierea Porţii Leilor, unul dintre punctele de acces în Oraşul Vechi. Un bărbat a tras un foc asupra poliţiştilor dintr-un cimitir musulman, aflat în apropiere.

Poliţiştii au tras asupra agresorului, dar acesta a reuşit să fugă.

Sursă foto: www.atlastours.net

Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close