Antena 3 CNN Externe Atentat în Israel. Cel puţin 8 oameni au fost ucişi (VIDEO)

Atentat în Israel. Cel puţin 8 oameni au fost ucişi (VIDEO)

Atentat în Israel. Cel puţin 8 oameni au fost ucişi <font color=red>(VIDEO)</font>
06 Mar 2008   •   20:42
Panică la Ierusalim, după un atentat soldat cu cel puţin opt morţi şi 35 de răniţi. Un kamikaze a intrat în sala de mese a unui institut religios, în partea de vest a oraşului, şi a deschis focul asupra celor 80 de oameni aflaţi înăuntru. Bărbatul purta o centură cu explozibil, pe care nu a apucat să o detoneze. Atacatorul a fost împuşcat de forţele de ordine israeliene. Atentatul a fost revendicat de o grupare palestinană necunoscută.

IMAGINI DE LA LOCUL ATENTATULUI:

Numerose ambulanţe şi sute de poliţişti s-au deplasat imediat la faţa locului şi au izolat zona. Clădirile din apropiere au fost evacuate. Este primul atentat, soldat cu morţi, comis în Israel în ultimele 14 luni. Atacul are loc după incursiunile israeliene în Gaza, din ultima perioadă, misiuni în care au fost ucişi peste 120 de palestinieni.

Mişcarea palestiniană Hamas consideră atacul de la Ierusalim un act eroic şi un răspuns normal faţă de crimele comise de Israel. La scurt timp după atentat, patru combatanţi palestinieni au fost ucişi într-un raid aerian israelian, în sudul Fâşiei Gaza. Tot în Gaza, după anunţarea producerii atentatului, au izbucnit manifestaţii de bucurie.

Antena 3

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close