Antena 3 Externe Australia. Furtună devastatore în Sydney

Australia. Furtună devastatore în Sydney

01 Feb 2008   •   17:56
Australia. Furtună devastatore în Sydney

O furtună violentă a făcut ravagii în suburbiile din Sydney. Rafalele puternice de vânt au avariat sute de case. Din cauza furtunii, alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă, iar mai multe trenuri de pasageri au fost anulate. Furtuna a lăsat în urmă imagini de coşmar. În numai câteva minute rafalele puternice de vânt au pus la pământ zeci de arbori. Proprietarii unei case s-au trezit cu un copac uriaş, în dormitor.

Arborele înalt de peste 15 metri a fost smuls de vânt din rădăcini şi apoi s-a prăbuşit peste locuinţa aflată în apropiere. O parte din casă a fost distrusă complet. Oamenii au trecut prin clipe de groază. În suburbiile din Sydney au fost avariate sute de case.

Proprietarii aşteaptă acum să-şi recupereze pierderile de la firmele de asigurare. Vântul puternic a afectat şi alimentarea cu energie electrică. Sute de consumatori au rămas în beznă. Meteorologii au avertizat localnicii că furtunile continuă şi în week-end.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close