Antena 3 CNN Externe Austria. Femeia sechestrată timp de 24 de ani va acorda, în premieră, un interviu televizat

Austria. Femeia sechestrată timp de 24 de ani va acorda, în premieră, un interviu televizat

Austria. Femeia sechestrată timp de 24 de ani va acorda, în premieră, un interviu televizat
21 Mai 2008   •   11:08

Elizabeth Fritzl a fost de acord să susţină un interviu pentru postul de televiziune austriac ORF TV, care a purtat negocieri cu avocatul femeii în ultimele săptămâni pentru o apariţie televizată. Este prima apariţie publică a femeii care a fost sechestrată şi violată de tatăl său timp de 24 de ani. Aceasta a ales să acorde interviul aceluiaşi post de televiziune la care a apărut pentru prima oară şi Natascha Kampusch, o altă austriacă ce a fost sechestrată timp de 8 ani într-o magazie.

Presa din Austria a anunţat că niciunul dintre copiii femeii nu vor fi expuşi public, interviul urmând să fie susţinut exclusiv de mama acestora.

Cristoph Feurstein, jurnalistul care a intervievat-o şi pe Kampusch, va fi, cel mai probabil, cel care o va intervieva şi pe Elizabeth. În show-ul care este programat pentru luni seară, Elizabeth va povesti despre abuzurile tatălui ei şi despre perioada petrecută în pivniţă. ?Poate că nu e bine pentru vindecarea sa din punct de vedere psihologic, dar inima Elizabethei pompeaza numai venin, când se gândeşte la tatăl ei.? a declarat un oficial al canalului de televiziune ORF TV, referindu-se la interviul pe care aceasta îl va acorda în exclusivitate.

Interviul a fost acceptat, în parte, pentru a reduce tensiunea media care s-a creat în jurul familiei Fritzl, cazată în prezent la o clinică particulară din apropiere de Viena. Jurnaliştii şi-au făcut efectiv tabere în jurul clinicii şi au dat dovadă de cele mai inventive metode de a încerca să obţină o fotografie cu Elizabeth sau copii acesteia, care ar valora o avere.

Interviul programat luni va aduce canalului de televiziune profituri uriaşe, peste 300 de televiziuni din toată lumea arătându-se interesate de cumpărarea drepturilor de difuzare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close