Antena 3 CNN Externe Austria: Victimele violatorului Fritzl au trimis primul mesaj către public (FOTO)

Austria: Victimele violatorului Fritzl au trimis primul mesaj către public (FOTO)

Austria: Victimele violatorului Fritzl au trimis primul mesaj către public <font color=red>(FOTO)</font>
15 Mai 2008   •   11:28

Familia austriacului acuzat că şi-a închis fiica într-o pivniţă şi a avut şapte copii cu ea, a trimis un mesaj în premieră pentru locuitorii oraşului Amstetten şi pentru toţi cei care le-au fost aproape şi i-au susţinut. Mesajul, desenat pe un carton de dimensiuni de 1 metru pe 1,5 metri, cuprinde visele şi speranţele lui Elizabeth Fritzl, fiica abuzată timp de 24 de ani, ale celor şase copii care au supravieţuit şi ale bunicii acestora, soţia bărbatului acuzat de incest. Cartonul a fost făcut în timpul unei şedinţe de terapie în grup la care participă toţi membri familiei, din momentul în care au fost eliberaţi din ?închisoarea? fără ferestre, şi este afişat în vitrina unui magazin din Amstetten.

Cei opt au dorit să mulţumească oamenilor pentru compasiunea şi felul în care au empatizat cu soarta lor. ?Compasiunea voastră ne ajută să trecem de aceste momente grele şi ne arată că există şi oameni buni, care ţin la noi. Sperăm că în curand vom găsi puterea de a duce o viaţă normală.? scriu aceştia.



Pe lângă mesajul comun, fiecare a făcut câte un desen, şi a scris despre visele şi lucrurile pe care şi le doreşte. Toţi copii şi Elizabeth îşi doresc ca sora lor Kerstin, în vârstă de 19 ani să se însănătoşească. Aceasta se află încă în spital după ce tatăl ei a trasnportat-o acolo în stare gravă, fapt ce a dus la demascarea sa.

Felix şi Stefan, ceilalţi doi copii care au stat închişi cu mama lor îşi doresc libertate, ?plimbări cu sania şi cu maşina?, să se joace în aer liber şi să înoate. Ei spun că le place natura şi aerul şi ?lumea de afară?.



Familia se află în prezent la o clinică de psihiatrie de lângă Viena, unde a fost amenajată o secţie specială pentru a le grăbi recuperarea. Doctorii au afirmat însă că acest proces este unul de durată şi că ei vor mai rămâne internaţi cel puţin câteva luni. Acest mesaj este primul semn că membrii familiei Fritzl încep să treacă peste trauma suferită.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close