Antena 3 CNN Externe Austriacul care şi-a violat fiica 24 de ani afirmă că ?nu a folosit forţa?(FOTO)

Austriacul care şi-a violat fiica 24 de ani afirmă că ?nu a folosit forţa?(FOTO)

Austriacul care şi-a violat fiica 24 de ani afirmă că ?nu a folosit forţa?<font color=red>(FOTO)</font>
29 Apr 2008   •   13:24

Austriacul de 73 de ani acuzat de incest şi abuzuri sexuale va fi adus astăzi în faţa unui judecător, pentru a se stabili dacă va fi plasat în detenţie provizorie. Josef Fritzl a recunoscut că şi-a sechestrat fiica timp de 24 de ani şi că se face vinovat de incest. Anchetatorii au aflat de asemenea că Fritzl a mai fost condamnat de agresiune sexuală în anul 1960, când se pare că a şi petrecut o vreme după gratii.

Între timp, opinia publică austriacă acuză autorităţile că nu au analizat corespunzător cazul victimei. Faptul că bărbatul are un antecedent penal ar fi trebuit să atragă mai multe suspiciuni asupra sa în momentul în care fiica lui ?a dispărut?. De asemenea, presa speculează pe marginea faptului ca Rosemarie, soţia sa, ar fi fost conştientă, măcar în parte, de acţiunile bărbatului.

Vezi aici imagini din închisoarea celor patru

Detectivii încearcă să afle cum au putut fi ascunşi cei patru timp de atâta vreme, fără ca vreunul dintre vecini sau cineva din oraş (a carui populaţie atinge 23.000 de persoane) să banuiască ceva. Ei analizează pereţii pivniţei care au fost căptuşiţi cu un material izolant fonic, pentru ca strigătele celor dinăuntru să nu fie auzite. Este posibil ca Fritzl să fi pregătit din timp această faptă, el ocupându-se mai întâi de ?amenajarea închisorii?.

Planul pivniţei în care au fost închişi cei patru



Un alt amânunt şocant a ieşit la iveală în timpul anchetei. Austriacul mai deţine o casă cu o pivniţă similară celei în care a ţinut-o închisă pe Elizabeth. Ce anume a făcut sau avea de gând să facă în acea casă nu se ştie încă.

Bărbatul a avut 14 copii cu soţia şi fiica sa



Bărbatul, descris de locuitorii oraşului ca un om ?dinamic şi autoritar?, şi-a mărturisit fapta, dar a insistat asupra faptului ca nu a folosit ?forţa?. Unul dintre fii săi, concepuţi cu soţia Rosemarie a declarat că Fritzl este un om ?tiranic? şi ?manipulator?. Mai mult, comunitatea îl descrie ca pe un om extrem de puternic iar Franz Polzer, şeful anchetei, spune despre el că era ?un om extrem de potent din punct de vedere sexual?. Bărbatul poate fi condamnat la peste 15 ani de închisoare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close