Antena 3 CNN Externe MAE: Șapte din cele opt persoane decedate în accidentul aviatic din Milano sunt români

MAE: Șapte din cele opt persoane decedate în accidentul aviatic din Milano sunt români

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, luni, că șapte din cele opt persoane decedate în accidentul aviatic de la periferia orașului Milano sunt români care au și altă cetățenie.

MAE: Șapte din cele opt persoane decedate în accidentul aviatic din Milano sunt români
de Laura Dinu    |    04 Oct 2021   •   10:43

Din informațiile comunicate de autoritățile italiene Ministerului Afacerilor Externe, în urma demersurilor de identificare a victimelor accidentului aviatic de la periferia orașului Milano, s-a stabilit că printre persoanele decedate se regăsesc 7 cetățeni români.

Toate cele șapte victime dețin și alte cetățenii.

MAE menționează că, până la acest moment, Consulatul General al României la Milano nu a primit solicitări de asistență consulară cu privire la acest incident.

„Consulatul General al României la Milano continuă dialogul cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, conform competențelor legale, inclusiv cu privire la procedurile specifice, respectiv facilitarea repatrierii corpurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces”, transmite MAE.

Un avion de mici dimensiuni înmatriculat în România s-a prăbușit pe o clădire de la periferia orașului Milano. Cei opt oameni de la bordul avionului pilotat de Dan Petrescu au murit. La bord se aflau antreprenorul Dan Petrescu, soția și fiul său, o familie tânără cu copilul în vârstă de un an, bunica copilului și un prieten al fiului lui Petrescu, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: avion prabusit Milano Dan Petrescu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close