Antena 3 CNN Externe Barack Obama i-a arătat degetul mijlociu rivalei Hillary Clinton (VIDEO)

Barack Obama i-a arătat degetul mijlociu rivalei Hillary Clinton (VIDEO)

Barack Obama i-a arătat degetul mijlociu rivalei Hillary Clinton <font color=red>(VIDEO)</font>
29 Apr 2008   •   15:38

Show în plină campanie electorală, la americani. Protagonişti ? nimeni alţii decât Barack Obama şi Hillary Clinton, cei doi rivali democraţi care se luptă pentru şefia Statelor Unite. După ce au apelat chiar la lovituri sub centură, într-un spectacol în ring, generat pe calculator, acum războiul s-a mutat în realitate. Candidatul de culoare la Casa Albă nu s-a ferit să-i arate degetul mijlociu fostei prime doamne a Statelor Unite. Dacă tot e luptă dreaptă între forţe care se vor egale, atunci şi Hillary Clinton, cât e ea de fostă primă doamnă, trebuie să fie egală, pare a susţine Barack Obama. Nu este o ficţiune şi nici o glumă, gestul este cât se poate de real, aşa cum se poate vedea din filmuleţul de mai jos.



Cu toate astea, Obama poate avea circumstanţe atentuante. Degetul buclucaş pare arătat lumii mai degrabă din întâmplare decât în mod conştient. Doar că subconştientul vorbeşte uneori mai pe larg despre lucruri pe care mintea le-ar vrea tăcute. Iar un act ratat ca cel de mai sus poate spune multe. Mai ales că, în ultima perioadă, atacurile dintre cei doi candidaţi sunt tot mai dese şi apelează la tehnici care lasă mult în urmă simplele polemici pe teme politice sau sociale. Cea care a dat startul unei puternice campanii de denigrare a rivalului este chiar fosta primă doamnă, care a dat publicităţii o fotografie cu Barack Obama îmbrăcat ca un musulman.



Managerul de campanie al lui Obama, David Plouffe, le a acuza atunci pe ajutoarele lui Hillary Clinton că ?se folosesc de cele mai ruşinoase, jignitoare şi alarmiste mijloace văzute vreodată în disputele electorale?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close